Toyota Eurocare – Toyota Kovács

Ingyenes segélyszolgálat 3 év után is

Toyota Eurocare országúti segélyszolgálat

Ismerje meg a Toyota Eurocare szolgáltatását!

A Toyota Eurocare a garancia kezdetétől számított 36 hónapon keresztül érvényes, de nem feltétlenül jár le csak azért, mert az Ön autója már elmúlt 3 éves. Csak annyit kell tennie, hogy 3 évesnél idősebb Toyotáján is Toyota márkaszervizben, az ott vásárolt eredeti Toyota alkatrészek és üzemi folyadékok felhasználásával végezteti el az előírt karbantartási munkákat, valamint az üzembiztonságot veszélyeztető hibák javítását. Ezek után mi ingyenesen további 1 évre meghosszabbítjuk az autóra érvényes Eurocare szolgáltatást. Ezután minden – Toyota márkaszervizben elvégeztetett – előírt karbantartás alkalmával ismételten meghosszabbítjuk további 1 évre a szolgáltatást egészen az autó 12 éves koráig.

Néhány szó a Toyota Eurocare országúti segélyszolgálatról

A Toyota Eurocare országúti segélyszolgálat a nap 24 órájában, az év minden napján készen áll a segítségnyújtásra azokban az esetekben, ha az alábbiak valamelyike bekövetkezne:

Ha bárhol Európában problémája adódna Toyota gépkocsijával, kérjük, hívja a következő telefonszámok valamelyikét (Magyarországról ingyenes):

– Magyarországról: 06-80-201-294
– külföldről: +36-1-458-44-46*

* A nemzetközi hívókód minden európai országban „00”, kivéve Finnországban, ahol „990”

Ha a szolgáltatás további részleteiről érdeklődik, kérjen tőlünk ajánlatot.

Ajánlatkérés

A cégnév megadása csak akkor kötelező, ha a gépjármű cég tulajdonát képezi.