Autópark kezelés – full bérlet – Toyota Kovács

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Cége életének egyik sarkalatos problémája lehet gépjárműparkjának beszerzése, üzemeltetése, kezelése. Ebben a sokszor igen bonyolult feladatban tud segítségére lenni Önöknek a Kovács Autóház Kft. Kérjük engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünk munkáját és tájékoztassuk szolgáltatásainkról.

A járműpark és annak kezelése minden esetben komoly adminisztrációt, többletköltséget és a cég alaptevékenységétől igen távol eső problémák megoldását igényli. Talán épp emiatt a fejlett országokban már régóta bevált gyakorlat, hogy a vállalatok – nagyságuktól függetlenül – professzionális cégekre bízzák a gépjárműparkjukkal kapcsolatban felmerülő feladatokat, így a beszerzést, finanszírozást, az üzemeltetést, a szervizelést, a biztosítást vagy akár a gumicseréket, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Komplex szolgáltatásunk természetesen ennél jóval bővebb kört ölel föl.

Döntésének megkönnyítéséhez tájékoztatjuk a törvényes pénzügyi és jogi lehetőségekről.

A biztosítás és kárügyintézés, a szerviz szolgáltatás, a 24 órás országúti segélyszolgálat, a csereautó biztosítása, a szállítás, valamint az autópark egészére és az egyes autókra külön-külön is vonatkozó adatszolgáltatás, illetve költségelemzés mind-mind partnereink kényelmét szolgálja, és ennek révén, végső soron mindennapos munkájukat könnyíti meg.

A Kovács Autóház Kft. által alkalmazott pénzügyi konstrukció lényegében egy kezelési költség nélküli tartós bérlet, mely egyrészről finanszírozásból, másrészről az üzemeltetés teljes körű megszervezéséből és ellátásából áll.

Fontos kiemelni, hogy a hatályos törvényeknek megfelelően, a cégünk által kibocsátott számla költségként számolható el, mely pénzügyi megoldás előnyt jelenthet a vásárlás hosszú amortizációjával szemben.

A gépjármű biztosítás területén a piacvezetők között Generáli Biztosító Társasággal létrejött egyedi megállapodásnak köszönhetően a piacon egyedül álló biztosítást tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

Márkaszervizünkön keresztül koordináljuk, ellenőrizzük valamennyi előre tervezhető és nem tervezhető karbantartási és javítási munkát, beleértve a gumiabroncsok időszakos cseréjét, melyek elszámolását ügyfeleink igényei szerint határozzuk meg.

EUROCARE a szerződött partnereink segítségével ügyfeleink érdekében, 24 órás magyar és nemzetközi segélyszolgálatot biztosítunk, ha a gépjármű meghibásodik, vagy baleset éri, szükség esetén cseregépjárművet bocsátunk rendelkezésére.

Elfoglalt partnereink rendelkezésére áll sofőrszolgálatunk, akik eljuttatják a gépjárművet a szervizünkbe.

Ügyfeleink igényének megfelelően állítjuk össze részletes jelentésünket az autópark aktuális állapotáról.

Érdemes néhány pontban összefoglalni szolgáltatásaink legfontosabb előnyeit:

A fentiekből kiderülhet, cégünk arra törekszik, hogy ügyfeleink tehermentesítése és tökéletes kiszolgálása mellett megtakarítást is elérjünk partnereink számára.

Köszönjük figyelmét, és reméljük, hogy elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük Önt is.

Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kapni kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Full bérlet ajánlatkérés

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, majd küldje el részünkre!

Magánszemélyként ÁFA visszaigénylésre nincs lehetőség.
hónap
hónap
km/év