Karosszéria és fényezés – Toyota Kovács

A KOVÁCS AUTÓHÁZ KFT. 1999 óta foglalkozik sérült gépkocsik karosszéria és fényezés javításával. Valamint az ezekhez kapcsolódó teljes biztosítói ügyintézéssel.

2008 évtől egy új technológia került bevezetésre, amely gyökereiben változtatta meg a sérült gépkocsik javításainak eddig bevált, talán mondhatni, maradi folyamatát.
Ezt az új technológiát szeretném bemutatni, képekkel illusztrálva, pár mondatban.

A gépkocsi javítása a munka illetve a biztosítós kárfelvétellel kezdődik. A megfelelő nyomtatványok kitöltése után, amelyben kollégáink messzemenőkig segítenek, megtörténik a kárfelvétel. Ezt az esetek többségében a biztosító társaságok által kárfelvételi joggal felruházott, tapasztalt saját dolgozók, kollégák végzik. Egy internet alapú on-line kapcsolat segítségével pedig a biztosító társaság azonnal tudomást szerez a káreseményről és szinte azonnal elbírálja az esetet.

A karosszéria hibáinak kijavítása
„házon” belül történik, olyan berendezésekkel és olyan anyagokkal, melyek segítségével a sérült részeket akár eredeti, gyári állapotba is vissza tudjuk állítani.
Ezen berendezések lehetővé teszik a roncsolás mentes vagy nagy hőbevitelek mellőzését.

A fényezést szintén saját fényező műhelyünkben végezzük, melyet a múlt év végén építettünk és indítottunk, a kor legfejlettebb technológiai hátterével felvértezve.
A felhasznált anyagok tekintetében elmondható, hogy Magyarországon és Európában is piacvezető STANDOX anyagokat használjuk. Ezen belül is a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével a vízbázisú festékeket. Ez igazodik legjobban a gyári fényezéshez és ezen anyagok használatakor legjobb a színazonosság.

Célunk a sérült gépkocsik javításának területén, hogy a javítási időt a lehető legnagyobb mértékben minimalizáljuk.
Vegyük át ügyfeleinktől az ügyintézés nem kis terhét.
Előlegezzük meg a javítási költséget, úgy hogy szervizünk átvállalja a fizetés lebonyolítását a biztosító társaságokkal.

A javítás minősége legyen olyan, hogy ne lehessen felfedezni a korábbi sérülés tényét, a helyreállítás mindenben feleljen meg ügyfeleink és a gyártói elvárásoknak valamint továbbiakban is biztosítható legyen a gépkocsi garanciája.
Sok esetben már ez 12 évet jelent.