Céginformáció – Toyota Kovács

1992

1995

1998

1998

1999

2008

2013

2021

1992-2021 Monor

1992 májusában kezdtük meg tevékenységünket a gépkocsi eladás területén. Azóta foglalkozunk új és használt TOYOTA gépkocsik értékesítésével, szervizelésével. Hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk a gépkocsijavításban, hiszen a modern műhely megnyitása előtt is gépkocsijavítással foglalkoztunk, de a TOYOTA típusra csak 1992-ben összpontosítottunk.

A bemutatóterem és a szerviz megnyitásakor mindössze 6 dolgozót foglalkoztattunk és 150 állandó ügyfelünk volt. Jelenlegi állandó ügyfeleink száma meghaladja a 40 000 főt, dolgozóink száma pedig a 96 főt. Cégünk 1995 szeptemberében egy új négyszáz négyzetméteres bemutatóteremmel bővült, továbbá 1999 januárjában a szerviz is bővítésre került egy korszerű tíz beállásos műhellyel.

1998-ban épült meg új bemutató termünk, melyben kizárólag TOYOTA tehergépkocsi értékesítését folytattuk. A minden igényt kielégítő alkatrész kereskedésünkben a gyors és pontos javításokhoz a leggyakrabban szükséges anyagokat azonnal biztosítani tudjuk vevőinknek. Ezen kívül vállaljuk a gépkocsik karosszéria javítását, fényezését, biztosítós ügyintézését, bérautó kölcsönzést, új gépkocsik hitelügyintézését.
2008-ban a legújabb fényezőkamrával bővítettük szolgáltatásinkat.

2013 – Szeged

A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedést megvásárlásával. Célunk, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük és mint a monori telephelyhez hasonlóan egy teljes körű kiszolgáltatást biztosítsunk a Dorozsmai út 9. alatt.

2021 – Monor

2021 októberében a vállalkozás egy új, impozáns, korszerű és a kor követelményeinek megfelelő létesítménybe költözött át, és immáron a Toyota bemutatóterem és Lexus szerviz mellett egy új Lexus bemutatóteremmel is bővül a cég. Ez a beruházás újabb nagy mérföldkő a Kovács Autóház életében. 
Az új épület 3000 m² alapterületen 17 szerelőállás mellett további négyállásos autómosóval is rendelkezik, valamint a vásárlókat teljes körű szolgáltatás fogadja. Minden, ami az autóvásárlást, és a későbbiekben a gépkocsi fenntartását biztosítja, megtalálható náluk.
Az előző telephelyen, a régi bemutatóteremben a Toyota Professional haszongépjármű kínálat várja a betérőket illetve a korábbi szerviz munkafelvételből karosszéria és kárrendezés központ lett.
Vevőinket légkondicionált ügyfélváróval, büfével, parkkal és zárt parkolóval várjuk szeretettel, Monor 4-es számú főút 35 kilométerénél. 

Sok szeretettel várjuk régi és leendő új ügyfeleinket!

Üdvözlettel,
Toyota Kovács csapata