Új Land Cruiser – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Készen áll következő kalandra?

A Toyota újragondolta a legendás Land Cruisert. Az új generáció egy újjászületett ikontól elvárható robosztus és érzelemdús formákat kapott, miközben továbbra is bárhová elviszi Önt, ahová csak szeretné. Kőkemény felépítésével, megbízhatóságával és terepképességeivel átírja a szabályokat – a következő kaland most kezdődik..

First Edition: Egy ikon az ikonok között

A First Edition összetéveszthetetlen: egyedi színválasztékával és feltűnő kéttónusú fényezésével tökéletesen kiegészíti az új Land Cruiser elődök ihlette formatervét és ikonikus kerek fényszóróit. A kizárólag előrendelésen keresztül elérhető modell emellett jellegzetes fényeket, egyedi First Edition matricákat és az ajtók belsejében elhelyezett logókat is kapott.

Valóban időtlen

A Land Cruiser univerzális vonzerejével mindig is túllépett a változó trendeken – ez a fajta rátermettség sosem megy ki a divatból. Az időtlen, csak előrendeléssel elérhető új First Edition ezt a halhatatlanságot ünnepli.

Vissza a gyökerekhez

Az eredeti Land Cruiser inkább a funkció diadala volt a forma felett. Ugyanez a robusztus autentikusság formálta az új Land Cruisert is. Erőteljes, hátratolt utaskabinnal és elementáris, letisztult esztétikával ez lett az új terepjárós viszonyítási pont, a kaland megtestesült szelleme.

A rátermettség még sosem mutatott ilyen jól

Az új Land Cruiser minden formai eleme okkal kapott helyet az autón. Az alacsony övvonal nagy üvegfelületeket eredményez, amely kiváló körkilátást biztosít. Az autó sarkaiból kiemelve a fényszórók védve vannak a sérülésektől.

Tegyen próbát a lehetetlennel

Az opciós 20″ kerekek lenyűgöző tapadást és úttartást biztosítanak minden terepen. A trapéz alakú kerékjárati íveknek köszönhetően pedig a sár könnyen lefolyik, így a legnehezebb körülmények között is könnyedén tud haladni az autó.

Feletted csak az ég

A Land Cruiser utasterének teljes hosszában végighúzódó panorámateteje a filmeket idéző pillanatokhoz készült. Bárhová is viszi Önt az aktuális kalandja, engedje be a világot.

Kiváló körkilátás

A nehéz vezetési körülmények tiszta kilátást követelnek. A Land Cruiserben magasan ül, a környezetére való rálátást nem akadályozza az alacsony, vízszintes műszerfal.

Intuitív irányítás

A Toyota hivatásos rallyversenyzőitől kapott visszajelzések alapján a váltókar körüli, funkciók szempontjából kritikus terület könnyen kezelhető, ergonómiai szempontból példaként szolgáló kialakítást kapott.

Tágas tér

Rugalmas és sokoldalú, a hatalmas csomagtér a második és harmadik üléssor lehajtásával még nagyobbá tehető.

Egy semmihez sem hasonlítható terepjáró

A Land Cruisert arra tervezték, hogy elhagyja a járt utat a járatlanért. Az autó az új, merev GA-F platformot használja, közvetlen és kifinomult elektronikus szervokormányzással kiegészítve. A hosszú rugóúttal rendelkező felfüggesztés és a szétkapcsolható elülső stabilizátor rudak (SDM) óriási magasságeltérést tesznek lehetővé az azonos tengelyen lévő kerekek között.

Soha ne akadjon el

A Land Cruiser időtlen sziluettje nem csak a jó megjelenésről szól. A karosszéria alatti megerősített, merev váz jobb manőverezhetőséget és vezethetőséget biztosít. Míg a rövid túlnyúlások és a megemelt kiállás olyan hasmagasságot és gázlómélységet tesz lehetővé, amellyel oda is eljuthat, ahová mások félnek elmenni.

Minden kihívásnak megfelel

A Multi-Terrain terepválasztó rendszer optimalizálja a felfüggesztést és a hajtásláncot a különböző terepviszonyokhoz. Amikor pedig a vezetés technikásabbá válik, a kúszásvezérlés gondoskodik a sebességről, így Ön a kerekek útjára és a kormányzásra összpontosíthat.

.

Új Land Cruiser galéria

Kínálatunk

  • LAND CRUISER Prado 2.8 D-4D Invincible Family (Automata) [7 személy] 2022-es gyártású most készleről 945000 Forint kedvezménnyel!
    Megnézem
  • LAND CRUISER Prado 2.8 D-4D Executive (Automata) VONÓHOROGGAL – készletről!
    Megnézem