Yaris Cross – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Már 8 790 000 Ft-tól!*

Az izgalmas lehetőségekkel teli világában a Yaris Cross az az autó, amely soha nem áll meg. A városi autók kompakt mozgékonysága mellett magában hordozza a SUV modellek sokoldalúságát, technológiáját és vezetési élményét. Az új Yaris Cross szabadságot ad, hogy minden feladatát stílusosan és stresszmentesen végezhesse.

Kerüljön élre a hibrid hajtással

A Toyota hibrid hajtással minden utat a saját tempójában tehet meg. Mindkét öntöltő hibrid hajtáslánc a start gomb megnyomásától kezdve magabiztos, kifinomult teljesítményt és kiemelkedő hatékonyságot kínál. Ne fogja vissza magát – a Yaris Crossnak megvan az energiája, hogy bárhová eljuttassa, ahová csak szeretné.
1.5 Hybrid 115: A rendkívül hatékony és városi vezetéshez ideális 1.5 HYBRID 115 elérhetővé teszi a hibrid technológiát.
1.5 Hybrid 130: Hibrid autózás kompromisszumok nélkül: az 1.5 HYBRID 130 mindig tele van energiával, hogy leküzdje a nyüzsgő városi forgalmat vagy éppen az autópályás szakaszokat.

Variálható tér

Hatalmas belső terével a megújult Yaris Cross szabaddá teszi, hogy még spontánabb lehessen. A láblendítéssel aktiválható elektromos csomagtérajtó megkönnyíti a bepakolást.

A külöbség a részletekben rejlik

A városi olivazöld utastér árnyalat és üléshuzat öltések az autó célratörő stílusát tükrözik, összekötve a külső és a belső megjelenését.

Stílus, amely kiemelkedik a tömegből

Az intelligens kialakítás megkönnyíti a városi vezetést. Kompakt méreteket, de egy terepjáró vezetési pozícióját nyújtva a Yaris Cross a városba született. Belül tágas és sokoldalú, míg magabiztos külső stílusa mindent elárul: egy kicsi autó, nagy ambíciókkal.

Minden látható egy szempillantás alatt

A 12,3” műszeregységgel kézben tarthatja az irányítást, és minden kulcsfontosságú vezetési információt megtalál rajta éppen ott, ahol szüksége van rá, úgy, ahogyan Ön szeretné.

Kifinomult felhasználói élmény

A Yaris Cross tele van olyan technológiával, amely megkönnyíti az életet, beleértve a vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget, a hangvezérlést, a felhőalapú navigációt és az Over-The-Air frissítéseket. Érjen el többet, könnyebben.

Mindig csatlakoztatva

A Yaris Cross az intuitív technológia segítségével támogatja Önt. Vigye magával digitális életét utazásaira a vezeték nélküli kapcsolattal és 10,5”-os érintőképernyővel rendelkező Toyota Smart Connect segítségével. A 12,3”-os digitális műszeregység, a felhőalapú navigáció és az élő, vezeték nélküli szoftverfrissítések révén pedig mindig egy lépéssel előrébb járhat.

*Nyílt napok ajánlatunk 2024. júnus 20-ig vagy visszavonásig megkötött szerződésekre érvényes. Az akciós ár Active felszereltségre vonatkozik és tartalmazza a 1 150 000 Ft-os árelőnyt a listaárhoz képest. A további felszereltségek 900 000 Ft-os árelőnnyel érhetők el.

Yaris Cross galéria

Kínálatunk

 • YARIS CROSS Comfort Tech AWD
  Megnézem
 • YARIS CROSS 1.5 Hybrid Style e-CVT 2024-es modell!
  Megnézem
 • YARIS CROSS 1.5 Hybrid Premiere Edition e-CVT Adventure VIP Napfénytető
  Megnézem
 • YARIS CROSS 1.5 Hybrid Premiere Edition e-CVT
  Megnézem