Új Proace Verso – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Utazzon első osztályon

A Toyota Proace Verso sokoldalú, helytakarékos és rugalmas – egy igazi személyszállító. A Toyota megbízhatósága teljes nyugalmat biztosít, míg a haszonjárművek helykínálatát a személyautók kényelmével, kifinomultságával és komfort funkcióival ötvözi. Mindemellett új orrkialakításával, fényszóróival és keréktárcsáival soha nem volt még látványosabb.

Minden utazáshoz talál megfelelő Proace Verso-t

A vonzó, sokoldalú és rendkívül kényelmes új Proace Verso számos méretben és konfigurációban érhető el, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Akár utasokat szállít, akár aktív életmódot folytat, a Proace Versóval bővítheti látókörét.

Érkezzen meg stílusosan

A Proace Verso számos kényelmi funkcióval rendelkezik – a lehajtható ülésektől az új infotainment rendszerrel működtetett digitális vezetőtérig – amelyeknek köszönhetően használata egyszerű, kényelmes és csatlakoztatott. A Toyota új személyszállítója éppoly kényelmes, mint amilyen rugalmas, gondoskodik arról, hogy Ön és utasai stílusosan érkezzenek meg úticéljukhoz.

Friss, új stílus

A Proace Verso új, elegáns stílusának kulcsa az erőteljes Bi-LED fényszórópáros. Ezeket kiegészíti a lökhárító többféle betétje, az új keréktárcsák, valamint a friss és modern zöld fényezés.

Páratlan kényelem

A Family és VIP változatoknál szériafelszereltségként a nyitható hátsó csomagtérablak, így gyors és egyszerű hozzáférést biztosítva a csomagtérhez a teljes csomagtérajtó kinyitása nélkül.

Dőljön hátra és pihenjen

Legyen szó akár az üzleti ügyei intézéséről, akár a családja szórakoztatásáról, a Proace Verso minden utazást rendkívül kényelmessé tesz. Élvezze a vezetést, amely a kiváló ülésekkel megnyugtató, csendes és rugalmas utazást kínál.

Igényei szerint alakítható tér

Állítsa össze az ideális konfigurációt a csúsztatható vagy síkba dönthető ülésekkel, ha több tárolóhelyre van szüksége. Nagyobb terhek szállítása érdekében ki is veheti a székeket.

A technológia az Ön oldalán

A Proace Verso teljesen digitális, 10″ műszeregységgel rendelkezik, amely minden fontos vezetési adatot ott jelenít meg, ahol szüksége van rá, tisztán és könnyen leolvashatóan. A 10″ érintőképernyő gyors és pontos irányítást biztosít az infotainment rendszerhez.

Kategóriaelső teljesítmény elektromos és belső égésű motorokkal ellátott hajtásokkal

A Toyota tudja, hogy mindenkinek mások az igényei – és hogy a választás fontos. A Proace Verso tiszta és erős belső égésű motorokkal, valamint a városi vezetéshez ideális, innovatív elektromos hajtáslánccal kínál választási lehetőséget, így kombinálva a kiváló képességeket a kivételes teljesítménnyel.

Elektromos autózás

A Proace Verso kiválóan alkalmazkodó elektromos hajtásláncai a költséghatékony és alacsony károsanyag-kibocsátású e-mobilitás világát nyitják meg Ön előtt.
Akkumulátor kapacitás: 50 kWh vagy 75 kWh
EV hatótávolság: akár 330 km*
Teljesítmény: 136 LE

Minden feltüntetett adat ideiglenes, a végleges WLTP homologizációig.
*75 kWh-s verzió kombinált adata

Soha ne habozzon elindulni

Az új Proace Verso fejlett dízelmotorokkal és manuális vagy automata sebességváltóval kiváló vezethetőséget és hatékonyságot kínál, nagy hatótávolsággal kombinálva.
Motorok: 2.0 dízel
Teljesítmény: akár 177 LE
Üzemanyag fogyasztás: 7,2-7,8 liter/100 km
CO2: 188-204 g/km

Minden feltüntetett adat ideiglenes, a végleges WLTP homologizációig.

Válassza ki a stílusát

Az új Proace Verso nem ismer határokat. A számtalan karosszériaváltozat, üléselrendezés, felszereltségi szint és hajtáslánc lehetővé teszi, hogy az Ön igényeihez szabva tudja megrendelni meg Proace Verso modelljét.

Combi


Kombinálja a Proace Verso összes fejlett biztonsági és hajtáslánc-technológiáját egy olyan letisztult felszereltségi szinttel, amely biztosítja a mindennapi utazásokhoz szükséges lényeges funkciókat.

16″ keréktárcsák
Fűthető külső tükrök
180°-ban nyíló szárnyas hátsó ajtók

Business


A Proace Verso intelligens és szorgalmas, ideális az utasok gyors és biztonságos szállítására. A Business a sötétített hátsó oldalablakoknak köszönhetően fokozott biztonságot nyújt.

16″ lemezfelni dísztárcsával
Fűthető és elektromosan állítható külső tükrök
180°-ban nyíló szárnyas hátsó ajtók

Family


Minden kalandhoz megvan benne a kellő teljesítmény és helykínálat, legyen az közeli vagy távoli. A kényelmi funkciók a mindennapi használatban is különbséget tesznek.

Nyitható hátsó szélvédő
Adaptív sebességtartó automatika
Kétzónás első automata légkondicionáló
Tolatókamera

VIP


A Proace Verso leglenyűgözőbb, VIP verziója minden fronton a legtöbbet nyújtja. A nagy kerekek és a sötétített üvegek megfelelő kiállást biztosítanak, az elektromos tolóajtók pedig a könnyed bejutást teszik lehetővé.

17″ csiszolt felületű könnyűfém keréktárcsák
90 százalékos sötétített üvegezés a hátsó oldalsó ablakoknál
Elektromos tolóajtók
Láblendítéssel aktiválható oldalsó ajtónyitás

Új Proace Verso galéria

Kínálatunk

  • PROACE City 1.5 D Active L2H1 + ÁFA
    Megnézem