Beyond Zero Roadshow – Toyota Kovács

Szeged – 2022. október 18-19.


Az eseményen megismerheti a Toyota és Lexus megoldásait a zéró emisszió felé vezető úton, felfedezheti a Hibrid, Plug-in Hibrid, Elektromos és Hidrogén hajtást játékos, interaktív módon és nem utolsó sorban az eseményen találkozhat először az új Toyota Corolla Cross és Toyota BZ4X modellekkel.
A rendezvényen többek között multimédiás érintőképernyőn keresztül ismerkedhet meg a modellekkel, technológiai szakértők válaszolnak kérdéseikre, játékos interaktív kvízben próbálhatja ki tudását és különböző tudományos/élmény zónák várják ahol ki is próbálhatja a különböző technológiákat.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük regisztráljon eseményünkre, jelölje meg, hogy melyik napon számíthatunk megjelenésére és melyik hajtás technológia keltette fel az érdeklődését.


Bemutatásra kerülő modellek

Corolla Cross Hybrid

A Toyota Corolla Cross az első olyan modell a világon, amelyet a legújabb 5. generációs hibrid hajtással szereltek fel. Az új 2.0 literes motor a teljesítmény és az alacsony CO2-kibocsátás páratlan kombinációját kínálja.

Mirai Fullcell

A hajtás egyetlen mellékterméke a víz; több évtizednyi innováció kellett ahhoz, hogy a Mirai teljesítse ezt az ambiciózus célkitűzést.

RAV4 Plug-in Hybrid

A márka AWD-i intelligens elektromos összkerékhajtási rendszerével felszerelt modellben tökéletes összhangban működik a Toyota hibrid technológiája és a rendkívül takarékos 2.5 Dynamic Force benzinmotor.

bZ4X

Innovatív, hatékony és dinamikus SUV modell. Az akkumulátoros elektromos Toyota bZ4X minden téren a legjobbat nyújtja.

Hirdogén Zóna
Mirai X-RAY scan kiállítás
Kulcstulajdonságok megjelenítése
Kísérleti Zóna
Mini Mirai modell, elektrolízis bemutató
egyéb technológiák bemutatása

Kvíz és ismeretterjesztési Zóna
Interaktív ismeretterjesztő alkalmazással
Hirdogénismereti oklevél a kvíz kitöltésével
Gyermek Zóna
Buborék fújás
Festés vízfestékkel, egyéb tevékenységek
A programváltás jogát fenntartjuk!

Regisztráció