RAV4 Plug-in Hybrid – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Most 300 000 Ft árelőnnyel!*

Fedezze fel a konnektorról tölthető hajtásláncok új világát a RAV4 merész és kifinomult formáiba csomagolva. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátornak és a 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotornak köszönhetően kisebb károsanyag-kibocsátással és figyelemreméltóan megnövekedett tisztán elektromos hatótávolsággal szelheti át a várost, vagy navigálhat zord vidékeken. A MyToyota csatlakoztatott szolgáltatásoknak köszönhetően hozzáférhet az új, fejlett multimédiás technológiához, az Over-the-Air, azaz vezeték nélküli frissítésekhez és az összes fontos vezetési információkhoz. Élvezze a félelmetes nyomatékot és az azonnali gyorsulást a Toyota hibridek terén tapasztalható vezető szerepének legújabb, kategórialeső bizonyítékában, a megújult RAV4 modellben.

Ikonikus SUV karakter plug-in hibrid technológiával

A gazdag SUV-örökséget felölelő, robusztus és kifinomult, plug-in hibrid technológiával felszerelt RAV4 még messzebbre viszi Önt. Fedezze fel a konnektorról tölthető rendszer képességeit egy rendkívül merész és városálló formában.

Kettős DNS

A RAV4 Plug-in Hybrid hatásosan ötvözi a Toyota legerősebb hibrid technológiáját és a különleges elektromos hajtást, hogy Ön még tisztábban, még messzebbre autózhasson. A gondosan megtervezett kettős hajtásban negyedik generációs hibrid technológia és nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik a dinamikus gyorsulásról és a kategória leghosszabb hatótávolságáról.

Tiszta erő

A RAV4 Plug-in Hybrid ereje, dinamizmusa és menetstabilitása gyakorlatilag saját kategóriát teremt. 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotorjával és intelligens összkerékhajtásával (AWD-i) mindössze 6,0 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára – ami a páratlan úttartás és a 306 lóerő fényében talán nem is annyira meglepő.

Járjon a saját útján

A négyállású üzemmódválasztó lehetővé teszi, hogy mindig az Ön igényeihez igazodjon a hibrid rendszer. EV-üzemmódban akár 75 kilométert is megtehet, amely ideális a rövidebb utak megtételére, vagy az alacsony károsanyag-kibocsátású városi zónák látogatására. A városon kívül a benzinmotor biztosít álomszerű menetteljesítményeket. Bárhová is vigye útja, a RAV4 hibrid hajtáslánca elviszi Önt.

Stílusos utastér

A RAV4 Plug-in Hybrid utastere olyan hely, ahol tökéletesen kiélvezheti az autó csendjét és magabiztos erejét. A tágas, kifinomultan kényelmes utastérben sportos ülések és a nagyméretű panorámatető várják Önt, a csomagokat pedig gond nélkül elnyeli az 520 literes, rugalmasan alakítható csomagtartó, amiből alig foglal el helyet a nagyfeszültségű akkumulátor.

Innováció kívül-belül

A Toyota RAV4 Plug-in Hybrid innovatív műszaki megoldásokat nyújt, hogy még jobbá tegyen minden utazást. A Toyota fejlett multimédiás rendszere Ön és az Ön igényei köré összpontosulva lehetővé teszi, hogy a RAV4 Plug-in Hybrid segítségével mindig kapcsolatban maradjon, és kézben tartsa az irányítást, bárhová is megy.

Multimédiás képernyő

A RAV4 Plug-In Hybrid a kifinomult külső formáin túl kiváló multimédiás csomagot kínál. Az intuitív multimédiás rendszer 10,5″ érintőképernyővel büszkélkedhet, és a legújabb okostelefonos integrációt kínálja a vezeték nélküli Apple CarPlay segítségével.

Digitális műszeregység

A RAV4 Plug-In Hybrid újonnan fejlesztett digitális műszeregysége lehetővé teszi, hogy négy különböző téma közül válasszon: Casual, Smart, Sport és Tough – ezekkel személyre szabhatja az élményt. Válassza ki a kívánt stílust, majd váltson három különböző elrendezés között a tökéletes, személyre szabott képernyőélmény érdekében. Azt is eldöntheti, hogy pontosan mennyi és milyen információt szeretne megjeleníteni a képernyőn.

Távvezérlési szolgáltatások és Toyota Smart Connect

A technológia minden szempontból kiemeli a RAV4 Plug-In Hybrid modellt a tömegből – akár parkol, akár úton van. Mielőtt még beülne a járműbe, az okostelefonos MyToyota alkalmazás a kapcsolódási lehetőségek új világát nyitja meg Ön előtt. Használja telefonját a légkondicionálás ütemezéséhez, a jármű távoli hűtéséhez és fűtéséhez, az ajtók bezárásához és kinyitásához, vagy akár villogtassa a vészvillogót, hogy könnyebben megtalálja a parkolóban az autóját. A Toyota Smart Connect pedig a zökkenőmentes, felhőalapú navigációval, az intelligens hangvezérléssel, valamint a valós idejű közlekedési és közúti információkkal minden utazást feldob.

*Nyílt napok ajánlatunk 2024. június 20-ig vagy visszavonásig megkötött szerződésekre érvényes.

RAV4 Plug-in Hybrid galéria

Plug-in Hybrid elektromos hajtás GYIK

Mi a különbség a hibrid és a plug-in hibrid modellek között?

A hibrid és a plug-in hibrid modell is ugyanazt a már bizonyított Toyota Hybrid Synergy Drive technológiát használja, egy lényeges különbséggel.

A Toyota plug-in hibrid modellekben egy jóval nagyobb teljesítményű akkumulátor kapott helyet, amelynek köszönhetően az elektromos hatótáv akár 75 kilométer. A plug-in változatok külső energiaforrásról is tölthetők, mint például háztartási konnektorról, fali töltőről vagy nyilvános töltőről. Habár minél sűrűbben tölti az autóját, annál inkább ki tudja használni annak hatékonyságát, a Toyota plug-in hibrid modellek lemerült akkumulátorral is használhatók hibrid üzemmódban.

Hibrid üzemmódban minden hibrid Toyota észrevétlenül képes váltani a kétféle erőforrása között, melyek a hatékony benzinmotor és az intelligens öntöltő hibrid akkumulátor Ez pedig nagyfokú rugalmasságot biztosít, különösen hosszabb utak esetén.

Amellett, hogy hatékony, élvezetes is vezetni?

A RAV4 Plug-in Hybrid játékosan gyors reakcióideje és ereje valódi vezetési élményt kínál. A 0-100 km/órás sprintet mindössze 6 másodperc alatt képes letudni, köszönhetően a figyelemreméltó tapadásának és 306 lóerős összteljesítményének.

Az átlagos, belső égésű motorral szerelt autókkal szemben jóval alacsonyabb széndioxid-kibocsátást és fokozottabb hatékonyságot biztosító RAV4 Plug-in Hybrid kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet (22 széndioxid-kibocsátás / 1 literes kombinált fogyasztás). Mindezeken felül a RAV4 Plug-in Hybrid az utánozhatatlan elektromos autózás minden előnyét képes felvonultatni, kezdve az azonnal ébredő nagy nyomatéktól a teljesen csendes utastérig.

Milyen messzire juthatok el egy teljes feltöltéssel, és használhatom kizárólag elektromos módban az autót?

Elektromos üzemmódban károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet bárhol. A RAV4 Plug-in Hybrid kombinált elektromos hatótávolsága 75 kilométer, ami városi körülmények között akár 98 kilométer is lehet.

Elektromos üzemmódban padlóig nyomva a gázpedált egészen 135 km/óráig gyorsíthat.* A tisztán elektromos hatótávolságnál nagyobb utak megtételének érdekében a RAV4 Plug-in Hybrid észrevétlenül képes hibrid üzemmódba kapcsolni és kombinálni a benzines erőforrásból és az út közben visszanyert energiából származó erőt.

*Megfelelő töltöttségi szint szükséges hozzá

Hol tölthetek?

Háztartási konnektor

Feltöltheti RAV4 Plug-in Hybrid modelljét háztartási áramforrás segítségével. (10 A).

Fali töltő

Gyors, megbízható és kifejezetten erre a célra tervezett töltés a fali töltőkkel* lehetséges.

*Forduljon a márkakereskedéséhez, amennyiben fali töltőt is szeretne beszerezni autója mellé.

Nyilvános töltők

Csatlakoztassa autóját bármely nyilvános gyorstöltőhöz az utcán vagy a kijelölt helyeken. Iratkozzon fel a Toyota Charging Network szolgáltatásra is a MyT alkalmazáson keresztül, hogy könnyen elérje a közeli töltőállomásokat.

Mennyi ideig tart egy teljes feltöltés?

Háztartási konnektor

A teljes töltési idő 7,5 óra*. A töltés ütemezésével csökkentheti a költségeket, amennyiben az éjszakai vagy a csúcsidőn kívüli áram olcsóbb.

Fali töltő

Amennyiben otthonában külön fali töltőt telepít a hozzá járó kábellel, az optimális töltésnek köszönhetően akár 2,5 óra* alatt teljesen, biztonságban feltöltheti autóját. A MyT alkalmazás segítségével ráadásul távolról is irányíthatja és felügyelheti a töltést.

Nyilvános töltők

Az autó csatlakoztatható nyilvános töltőhöz is, amelyen keresztül – akárcsak a fali töltő segítségével – 2,5 óra alatt érhető el a teljes töltöttség. A MyT alkalmazás megmutatja a teljes töltöttségig hátralévő időt is, ami nyilvános töltő használatakor különösen hasznos lehet.

* 0-ról 100 százalékra

Hogyan tudom a lehető legtöbbször elektromos üzemmódban használni az autót?

Töltsön amilyen sűrűn csak tud

A mindennapos töltés segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki autójának elektromos képességeiből.

Vezessen kiegyensúlyozottan

Vezetési stílusának optimalizálása javítja autójának elektromos hatékonyságát, és minden utazás során kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani.

Regeneratív fékezés

A fékezésből származó mozgási energia visszanyerése tölti az akkumulátort és intuitív módon lassítja az autót, akárhányszor csak leveszi a lábát a gázpedálról.

Melegítse elő az utasteret

Élvezze mindig a tökéletes hőmérsékletet a távvezérlésű klimatizálásnak köszönhetően. Amikor a jármű még töltőn van, indulás előtt hűtse le vagy melegítse fel autóját anélkül, hogy azzal az akkumulátor teljesítményét csökkentené.

Lemerült akkumulátorral is tovább használható a PHEV modell?

A rendszeres töltés lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ki tudja használni az elektromos autózás előnyeit, beleértve az alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és a kedvezőbb üzemeltetési költségeket. Mindaddig azonban, amíg a járműben van üzemanyag, a RAV4 Plug-in Hybrid lemerült akkumulátorral is tovább használható hibrid üzemmódban.

Mennyi időre tervezték a RAV4 Plug-in Hybrid akkumulátorát?

A Toyotánál minden akkumulátort az autó teljes élettartamára tervezünk. Minden akkumulátorra 5 év/ 100.000 kilométer* garanciát biztosítunk, és az éves hibrid állapotfelméréssel akár 10 évre növelheti az akkumulátor gyári támogatását.

* Amelyik előbb bekövetkezik

Kínálatunk

A kínálat jelenleg nem elérhető.