Corolla Cross – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

A hétköznapi kalandokhoz, most akár 700 000 Ft árelőnnyel!*

A vadonatúj Toyota Corolla Cross mindent megad Önnek és szeretteinek ahhoz, hogy megbirkózzanak a családi élet kiszámíthatatlan fordulataival. Kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztásának, összkerékhajtási képességének és tágas, intuitív technológiákat felvonultató utasterének köszönhetően a praktikus Corolla Crossban minden megvan, ami ahhoz kell, hogy visszacsábítsa Önt a vezetőülésbe.

A családi mindennapokra tervezve

A Corolla Cross mindenkit képes mosolyra fakasztani. Egy robosztus családi autó minden előnyét kínálja intuitív SUV testbe csomagolva – tökéletes társ a mindennapokra.

Dőljön hátra és pihenjen

A nagy hátsó ülések a méretes lábtérrel és a kényelmes fejtámlákkal lehetővé teszik, hogy minden utas – függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy – élvezze a pihentető utazást. Tökéletes a hosszú utakra.

Legyen mindig boldog az egész család

A Corolla Cross minden utast – függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy – szeretettel vár egy hívogató és kényelmes utastérben, amit mindenki kiélvezhet. A bőséges lábtér és fejtér mellett a lehajtható kartámaszok és a hátsó ülések szellőzőnyílásai minden fronton kényelmet kínálnak, rengeteg helyet biztosítva a filmezéshez, a videojátékozáshoz és még sok más tevékenységhez.

A legértékesebb csomagjaihoz tervezve

Kevés dolog olyan kiszámíthatatlan, mint a családi élet. Szerencsére a Corolla Cross felszereltségének hála bármilyen kihívással megbirkózik, amit Ön elé állít az élet.

Meglepő méretek

A 60/40 arányban osztott, dönthető hátsó üléstámlák azonnal képesek helyet adni a bőröndöknek, kerékpároknak és minden másnak, amit magával szeretne vinni utazására.

Könnyen hozzáférhető

A tágas hátsó ajtónyílásoknak köszönhetően megfáradt kis utasait könnyedén beviheti az ágyba – minden probléma nélkül.

Semmit ne hagyjon hátra

A kényelmes rakodási magasság és a kivételes méretű csomagtér azt is jelenti, hogy a gyerekek edzésre hordásától kezdve a szeretteivel együtt töltött hétvégékig sohasem kell semmiről lemondania – minden kényelmesen elfér.

Jövőálló technológia

Legyen szó egy hosszabb utazásról, vagy éppen taxizásról a gyerekek számára, a technológiának köszönhetően mindenhová kényelmesen juthat el.

Családbarát megoldások

A vadonatúj Toyota Corolla Cross minden olyan szórakozási lehetőséget biztosít Önnek és családjának, amely szükséges lehet ahhoz, hogy igazán élvezhessék az Önök előtt álló utat. A beépített csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően – a 10,5” multimédiás képernyőn keresztüli valós idejű, felhő alapú navigációtól a 12,3” digitális műszeregységig – még az iskolajáratok is újra szórakoztatónak tűnnek majd.

Az irányítás az ön kezében van

A Corolla Cross karcsú műszerfalának középpontjában egy új, 10,5″ érintőképernyő áll. Fogadja a hívásait, hallgassa kedvenc lejátszási listáit, és vezérelje könnyedén egyetlen intuitív érintéssel a különféle rendszereket az Apple CarPlay kompatibilitásnak köszönhetően.

Minden információ egyetlen pillantásra

A 12,3″ digitális műszeregységen nyomon követheti a valós idejű vezetési adatokat. A személyre szabható és rendszeresen frissített szoftverek gondoskodnak róla, hogy a Corolla Cross jövőbiztos legyen, és folyamatos kapcsolatot biztosítson.

Legyen mindig feltöltve

Nem kell mindig csatlakoztatnia telefonját kábelen keresztül. Amint beszáll a Corolla Crossba, egyszerűen helyezze készülékét a középkonzol alá, így vezeték nélkül töltve azt.

Mindenhová magabiztosan

Bármerre is vigye az útja, a Corolla Cross 5. generációs hibrid hajtása nem hagyja cserben a családot. Intelligens összkerékhajtása és hátramenetben is erős kapaszkodási képessége minden kihívással megbirkózik, az év bármely szakaszában.

Vezessen boldogan

Élvezze az extra tapadást, amikor váratlan körülményekkel kell megküzdenie. Így, amikor a dolgok komolyra fordulnak, magabiztosan haladhat tovább. A modell erőteljes hibrid hajtáslánca kiváló üzemanyag-fogyasztást és kategóriájának legalacsonyabb széndioxid-kibocsátását biztosítja. Arra tervezték, hogy a hosszú utakra jellemző „ott vagyunk már?” kihívásokat is legyűrje, így amíg a Corolla Cross gondoskodik a komoly dolgokról, Ön arra koncentrálhat, ami igazán fontos.

Stresszmentes vezetés

A teljesítmény és a praktikum egyensúlyára tervezett Corolla Cross Hybrid tökéletes társa az iskolajáratoktól kezdve egészen a családi hétvégékig mindenre. A kiemelkedő összkerékhajtás és a fokozott üzemanyag-hatékonyság révén az egész család kiélvezheti a stresszmentes utazást, tartsanak bárhová. Legyen teljes a nyugalma, függetlenül az időjárástól és élvezze a rendkívül rugalmas teljesítményt a volán mögött a Toyota ötödik generációs hibrid rendszerének köszönhetően. Hatékony SUV, a családi élet gyakorlatiasságát szem előtt tartva.

Élvezze az utat

A Corolla Crossban minden utas élvezheti a tökéletes stabilitást és menetkényelmet a többlengőkaros hátsó futóműnek köszönhetően. Élvezze a kiváló kezelhetőséget, és simítsa ki az úthibákat a lehető legjobban. A nagyobb hasmagasság magasabb vezetési pozíciót biztosít, így mindig tökéletes rálátása lesz a környezetére. Akár a városban navigál, akár letér a kitaposott ösvényről a hátsó ülésen az apróságokkal, a Corolla Cross segítségével nyugodtan és kipihenten érheti el úticélját.

*Ajánlatunk 2024. április 30-ig vagy visszavonásig megkötött szerződésekre érvényes MY23-as modellek esetén.

Corolla Cross galéria

Kínálatunk

  • COROLLA CROSS 2.0 Hybrid Premier Edition e-CVT
    Megnézem
  • COROLLA CROSS 2.0 Hybrid Premier Edition e-CVT
    Megnézem