Jelenlegi hely

Highlander

VADONATÚJ HIGHLANDER HYBRID
RENGETEG HELY, CSEKÉLY EMISSZIÓ
Már 20 885 000 Ft-tól elérhető,
akár nagycsaládos állami támogatással!

Íme a vadonatúj Toyota Highlander. Ezt a tágas és stílusos, hétüléses SUV-t legújabb hibrid technológiánkkal és intelligens összkerékhajtásunkkal (AWD-i) szereltük fel. A Highlander nemcsak lenyűgözően kényelmes, hanem erős, takarékos és sokoldalú is, hogy a legaktívabb családok életmódjával is lépést tarthasson.

STÍLUS ÉS TÉR - MINDEN ALKALOMRA

Markáns megjelenésével és látványos, 20 colos kerekeivel a Highlander hatásosan kombinálja a városi SUV-k kifinomultságát a terepjárók keménységével.
Az eleve hétülésesre tervezett Highlander olyan tágas harmadik üléssort kínál, ahová két felnőtt is kényelmesen beszállhat. A nagyméretű, 658 literes (és akár 1909 literesre bővíthető) csomagtérben biztosan elfér minden; és hogy mindez még praktikusabb legyen, az ajtaja egyetlen lábmozdulattal is nyitható.

AZ ERŐ ÉS AZ EMISSZIÓ PÁRATLAN EGYENSÚLYA

Negyedik generációs hibrid hajtásláncunknak köszönhetően a Highlander tulajdonosa egy nagy SUV minden előnyét kiélvezheti - annak magas fogyasztása és károsanyag-kibocsátása nélkül.
A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás 244 lóerejéhez a Highlanderben az erő és a hatékonyság példátlan egyensúlya párosul, hiszen az autó legalacsonyabb CO2-kibocsátása csupán 146 g/km, üzemanyag-fogyasztása pedig mindössze 6,6 l/100 km. Mindezt az alapáron kínált AWD-i rendszer biztonsága és az autó remekül reagáló, mégis kényelmes futóműve egészíti ki, így a Highlander mind a hét utasának kellemes, pihentető élményt nyújt.

KÉNYELMES ÉS GAZDAGON FELSZERELT

A Highlander halk, finom futását még kellemesebbé varázsolja a prémium minőségű kabin, amelyben gyönyörűen kidolgozott kárpitok, lágy tapintású anyagok, gazdag felszereltség és fejlett konnektivitási megoldások kényeztetik az utasokat.
A hosszú felszereltségi listán olyan tételek szerepelnek, mint a szellőztethető ülések, a 11 hangszórós JBL audiorendszer* és a 12,3 colos multimédia érintőképernyő, ami a navigáció mellett okostelefon-integrációt is kínál az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ rendszereken keresztül. A Highlander biztonságát a legújabb Toyota Safety Sense csomag garantálja, nem beszélve a head-up kijelzőről és a digitális visszapillantó tükörről*.

*A kiválasztott felszereltségi szint szerint

 

Highlander

Ajánlatkérés

Ft
hónap

Jelentkezés tesztvezetésre

:
:
:

További fotók

Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota