Jelenlegi hely

Céginformáció

Monor

1992 májusában kezdtük meg tevékenységünket a gépkocsi eladás területén. Azóta foglalkozunk új és használt TOYOTA gépkocsik értékesítésével, szervizelésével. Hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk a gépkocsijavításban, hiszen a modern műhely megnyitása előtt is gépkocsijavítással foglalkoztunk, de a TOYOTA típusra csak 1992-ben összpontosítottunk.

A bemutatóterem és a szerviz megnyitásakor mindössze 6 dolgozót foglalkoztattunk és 150 állandó ügyfelünk volt. Jelenlegi állandó ügyfeleink száma meghaladja a 15 600 főt, dolgozóink száma pedig a 45 főt. Cégünk 1995 szeptemberében egy új négyszáz négyzetméteres bemutatóteremmel bővült, továbbá 1999 januárjában a szerviz is bővítésre került egy korszerű tíz beállásos műhellyel.

1998-ban épült meg új bemutató termünk, melyben kizárólag TOYOTA tehergépkocsi értékesítését folytattuk. A minden igényt kielégítő alkatrész kereskedésünkben a gyors és pontos javításokhoz a leggyakrabban szükséges anyagokat azonnal biztosítani tudjuk vevőinknek. Ezen kívül vállaljuk a gépkocsik karosszéria javítását, fényezését, biztosítós ügyintézését, bérautó kölcsönzést, új gépkocsik hitelügyintézését.
2008-ban a legújabb fényezőkamrával bővítettük szolgáltatásinkat. Vevőinket légkondicionált ügyfélváróval, büfével, parkkal és zárt parkolóval várjuk szeretettel,
Monor 4-es számú főút 35 kilométerénél.

2013 Szeged

A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedést megvásárlásával. Célunk, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük és mint a monori telephelyhez hasonlóan egy teljes körű kiszolgáltatást biztosítsunk.

Sok szeretettel várjuk régi és leendő új ügyfeleinket!

Üdvözlettel,
Toyota Kovács csapata

Szeged

Szeged