Proace Van – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Készletről most akár bruttó 4 000 000 Ft árelőnnyel!

Bővebb információkért kérjen ajánlatot vagy keresse értékesítő munkatársainkat.

Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel. A karosszéria választék és a tengelytávok 8-féle kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok széles választékának köszönhetően a PROACE kínálatában biztosan megtalálja azt, ami a legtökéletesebb megoldást jelenti az Ön igényeire.

A széles kínálat ötletes megoldásokat jelent

A karosszéria választék és a tengelytávok kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok választékának köszönhetően a Proace kínálatában biztosan megtalálja azt, ami a legtökéletesebb megoldást jelenti az Ön igényeire.
A kezdő vállalkozásoktól kezdve egészen a jól prosperáló vállalatokig, a cég méretétől függetlenül bizonyos lehet abban, hogy a Proace az a kishaszonjármű, amelyet Önnek terveztek. A két karosszéria változat, a két különböző hossz, a négy- és ötajtós változat sokféle kombinációban állítható össze, így biztos lehet abban, hogy megtalálja azt, ami megfelel az elvárásainak.

Raktér minden igényre

A lenyűgöző befogadóképesség, a könnyű hozzáférés a rakományhoz és a kétféle választható tengelytáv a biztosíték arra, hogy a sokoldalú Proace raktere mindenféle rakomány számára megfelel.
A Proace tökéletes strapabíró társ a megterhelő feladatokhoz. 4,9 vagy 5,3 méteres karosszériájával új mércét állít, hiszen kategóriájában az egyik legnagyobb, valamint a Smart Cargo raktérhosszabbító nyílással 3,6 vagy 4 méteres rakteret kínál. Az eredmény pedig a verhetetlen befogadóképesség és terhelhetőség. Kategóriájában a legjobbat nyújtja akkor is, ha a szállítmányhoz kell hozzáférnie: alacsony a rakodómagasság, az oldalsó tolóajtók és a hátsó ajtók szélesre nyílnak, míg a kategóriaelső terhelhetőség és a kis sugarú fordulókör azt jelenti, hogy még annál is többet szállíthat a Proace-szel, mint amire eredetileg számított.

Dolgozz – okosan és kényelmesen

A kényelmes utastér, az intelligens mobil irodai megoldások és a praktikus rakodási tulajdonságok teszik a Proace-t igazán ötletekkel teli munkatárssá. Az egyenletes, csöndes haladás, a jól támasztó ülések és a kényelmes vezetés segíti abban, hogy a kormány mögött ülve legyűrje a kilométereket. A Proace első ülésének nagyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy hárman is kényelmesen utazhatnak elöl. Az innovatív Smart Cargo – amelynek három összetevője a Mobil Iroda, a felhajtható első utasülés és a Smart Cargo raktérhosszabbító – még több hasznos tulajdonsággal ruházza fel a Proace belsejét. A Proace opcionális navigációs rendszernek része a 10 évre szóló Kapcsolódó Szolgáltatások, így bárhol is jár, a munkájára koncentrálhat, ugyanakkor kézközelben rendelkezésre áll mindazon információ, amire csak szüksége lehet.

Üzemanyag-takarékos teljesítmény

A fejlett dízelmotorok és az egyenletesen működő váltóművek teljes választékával a Proace olyan teljesítményt nyújt, ami tökéletesen illik bámulatos szállítóképességéhez. Mindehhez olyan hatékony működés társul, amit az üzemanyagtöltő állomásokon fog igazán nagyra értékelni. A 2.0 literes, készséges dízelmotor, a 140-től 180 lóerőig terjedő teljesítmény és a kétféle váltómű (6 fokozatú kézi és 8 fokozatú automata) választékából mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő változatot.

Toyota átalakítási megoldások

A Toyota Proace a legnehezebb kihívásokra készült, alapváltozatában is rendkívüli sokoldalúság és tartósság jellemzi. Fedezze fel a különleges feladatokra szolgáló raktér átalakítási megoldásainkat, amelyek új funkciókkal ruházzák fel autóját legyen szó Hűtőautóról vagy akár Műhelyautóról. Minden felépítményt egy adott Toyota Proace modellhez terveztek, így lehetővé válik az elemek tökéletes illeszkedése és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. A Toyota felépítményeivel minden munka öröm, minden kihívás kaland.

A Toyota Proace extra garancia

A Proace modellre 3 év vagy 100e km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói, teljes körű alapgarancia érvényes. A gyártói garancia lejártakor lép hatályba az Extracare garancia ami 2 év, km korlátozás nélküli fedezetet biztosít, a szerződés hatálya alá tartozó alkatrészek váratlan meghibásodása esetén. Az Extracare szerződés csak és kizárólag a „Proace Extra Garancia” füzetben részletezett alkatrészekre és azok hirtelen meghibásodására nyújt fedezetet. A gépkocsi jótállási feltételeit a gyártói alapgarancia időtartam alatt a gk. „Szerviz és garancia” füzet, ennek lejáratát követően a „Proace Extra Garancia” füzet tartalmazza, a két dokumentum együtt érvényes melyek tartalmát a gk. átadásakor meg kell ismertetni az ügyféllel.

Proace Van galéria

Kínálatunk

  • PROACE City 1.5 D Active L2H1 + ÁFA
    Megnézem
  • PROACE 2.0 D-4D Family Comfort L2H1 (Automata)
    Megnézem