Tavaszi szerviz ajánlatok – Toyota Kovács

Bízza ránk autója tavaszi felkészítését

Ha 2023. április 11. és május 31. között felkeresi valamelyik Toyota márkaszervizünket, akkor kedvezményes áron átvizsgáljuk autóját, valamint további kedvezményeket is kínálunk.

10 pontos átvizsgálás: 6 900 FT

Szervizeink ellenőrzik:

Az akkumulátort (elektronikus műszeres vizsgálattal)
A külső és belső világítást
A fényszórókat (szükség szerint beállítjuk őket)
A hűtő- és ablakmosó folyadék szintjét és dermedéspontját
Az ékszíjak feszességét

A motorolaj szintjét
A fékfolyadék szintjét és állapotát
Az ablaktörlőlapátok állapotát és működését
A fékbetétek és féktárcsák állapotát
A gumiabroncsok állapotát és nyomását

Légkondicionáló-tisztítás: 7500 Ft

Az eredeti Toyota légkondicionáló-tisztító eltávolítja a baktériumokat, meggátolja a fertőzéseket és kellemes légkört biztosít. Mindig tartsa tisztán autója klímarendszerét, mert a szennyeződések csökkenthetik a rendszer teljesítményét és az üzemanyagfogyasztás megemelkedéséhez vezethetnek!

Nyári gumiabroncs ajánlatok

Márkaszervizeinkben segítünk Önnek megtalálni és kiválasztani az autójához leginkább megfelelő gumiméretet, és kedvező nyári gumiabroncs ajánlatok is várjuk. Melyik gumiabroncsot válassza Toyotájához? Segítünk!

Alkatrészek 20% kedvezménnyel

Akkumulátor

Az eredeti Toyota akkumulátorokat kifejezetten az Ön autójára fejlesztették ki, és egész évben, bármilyen időjárási körülmények között, optimális teljesítményt nyújtanak. Nem igényelnek karbantartást, élettartamuk hosszú és 3 év garancia vonatkozik rájuk..

Pollenszűrők

A pollenszűrők kiszűrik a szennyeződések 95%-át, ezzel elősegítik azt, hogy az utastér levegője tiszta maradjon.
Az aktívszenes pollenszűrők egy réteg aktív szénnel vannak kiegészítve, így 25 % – kal több szennyező anyagot távolítanak el.
Az aktív szén a kipufogógázok egy részét is elnyeli, jelentős mértékben csökkentve a káros anyagokat és a kellemetlen szagokat az utastérben..

Ablaktörlők

Az eredeti Toyota ablaktörlő lapátok tökéletesen illeszkednek az Ön járművéhez, és így a lehető legnagyobb felületen tisztítanak. A legkülönfélébb környezeti körülmények között teszteltük őket, így biztos lehet teljesítményükben.

Fékfolyadékok, fékbetétek, féktárcsák

Minden Toyota fékbetétet és féktárcsát a maximális biztonságot szem előtt tartva fejlesztettük ki. A normális kopás minden fázisában továbbra is száz százalékos fékhatást nyújtanak, minőségi alapanyagokból készülnek. A fékfolyadék az egyik legfontosabb folyadék az autóban. Nélküle a biztonságos vezetés lehetetlen lenne, mert a fékek nem működnének hibátlanul. Fékfolyadék kínálatunkban természetesen megtalálhatók mindazok a fékfolyadék típusok, amelyekre egy Toyotának szüksége lehet.

Üzemanyagrendszer-tisztítók

Kifejezetten a modern dízel – és benzinmotorok üzemanyag-ellátó rendszerének tisztítására szolgáló adalékok. Csökkentik az üzemanyagfogyasztást és növelik a motor élettartamát. A flakont a teli üzemanyagtartályba kell önteni, a kezelést ajánlott minden 15 ezer km után megismételni..

Engine Flush

A Toyota „Engine Flush” olyan olajban oldható tisztító anyagokból és hőnek ellenálló diszpergáló anyagból álló rendkívül hatékony hatóanyagkombináció, amely eltávolítja az olajiszapot és más égéstermékeket a motorból és a forgattyúházból. Közvetlenül az olajcsere előtt kell adagolni az üzemi hőmérsékletű motorolajhoz, utána kb. 10 percig járatni kell a motort. Ezt követően az olajat és az olajszűrőt le kell cserélni.

Járműtartozékok 20% kedvezménnyel

Vezetőoldali textilszőnyegek

Nem kell az egész padlószőnyeg garnitúrát lecseréltetnie a vezetőoldali szőnyeg elkopása miatt. A vezetőoldali textilszőnyegek pontosan illeszkednek a padlókárpiton található rögzítési pontokhoz, megakadályozva ezzel azok elmozdulását, tartósak, esztétikusak és hatékonyan védik az utasteret.

Kerékőrök

A megerősített acélból készülő kerékőr lekerekített profiljának és kódolt kulcsának köszönhetően gondoskodik a keréktárcsák védelméről. Stílusában illeszkedik a meglévő kerékanyákhoz

Tetőcsomagtartók

Az akár speciális szállítási feladatokra is alkalmas tetőcsomagtartók használatával tovább növelhető az autó szállítási kapacitása. Többféle – speciális eszközök szállítására tervezett – tartozékkal egészíthetők ki..

Tetőboxok

A négy különböző méretben, fekete színben elérhető és Toyota/Lexus logóval ellátott tetőboxokat pontosan a megfelelő hosszúságra, formára és kapacitásra tervezték. Nyáron a csomagok, télen akár a sílécek vagy hódeszkák szállításához biztosít extra tárolóhelyet.

Szerviz ajánlatok

4+ szervizprogram

A 4+ szervizprogram keretében jelentős kedvezményekkel rendelhetők meg azok a szervizműveletek, amelyekre egy 4 évesnél idősebb autónak a mindennapos használat során szüksége lehet. A saját autójára vonatkozó pontos árakat itt tekintheti meg.

Téli szerelt kerekek gumiabroncs biztosítással

Rendelje meg új autójával egyidőben a téli gumiabronccsal szerelt acél vagy könnyűfém keréktárcsákat, és élvezze 3 éven át a gumiabroncs biztosítás előnyeit! A gumiabroncs biztosítás fedezi a költségeket, ha egy gumiabroncs egy sérülés miatt cserére szorulna.

Toyota biztosítás

A Toyota casco kizárólag a Toyota tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.

Ingyenes segélyszolgálat 3 év után is

3 év után is 3 évesnél idősebb autójához is igényelheti az országúti segélyszolgálatot, ha a karbantartást Toyota márkaszervizben végezteti el.

Hibrid szervizprogram

Ha rendszeresen ellenőrizteti autója hibrid rendszerét, akkor a garancia letelte után is ingyenesen kijavítjuk a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását.

Extra garancia

Az Extracare szolgáltatási csomag fedezi az autó javítási költségeit, ha az valamilyen meghibásodás miatt javításra szorulna.