MYT applikáció ismertető – Toyota Kovács

Az élet a csatlakozással kezdődik

Akár autójában, akár azon kívül tartózkodik, a MyT segítségével teljes körűen irányíthatja Toyotáját. A számtalan új csatlakoztatott szolgáltatást kínáló MyT okostelefonos alkalmazás, illetve a műszerfali kijelzőn keresztül elérhető MyT Navigációs Multimédia szolgáltatás nem csak biztonságosabbá, de élvezetesebbé is teszi a vezetést

Lépjen kapcsolatba Toyotájával okostelefonja segítségével!

Az okostelefonra telepített MyT alkalmazás révén a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet autójával. Tervezze meg utazásait otthona kényelméből, keresse meg autóját, optimalizálja vezetési stílusát, tájékozódjon a vezetési elemzések segítségével, és kapjon értesítést, ha eljött a karbantartás ideje!

Hibrid Vezetési Tréner

Legyen kiváló hibrid vezető, csökkentse üzemanyag-fogyasztását! 
A MyT alkalmazáson keresztül elérhető hibrid vezetési tréner a körülményekhez igazodó, korábbi utazásain alapuló tanácsokat ad Önnek, amelyeket megfogadva tökéletesítheti hibrid vezetési stílusát. Így Ön a lehető legteljesebb mértékben kiaknázhatja az EV elektromos üzemmódban rejlő lehetőségeket: csökkentheti üzemanyag-fogyasztását és környezeti hatását!

Saját autó keresése

Nem számít, mikor használta utoljára autóját. 
Bárhol parkol, a MyT mobil alkalmazáson keresztül a Google Térképek adatbázisához hozzáférő „Saját autó keresés” funkció segít Önnek megtalálni autóját. Sőt, a jármű helyzetét akár meg is oszthatja barátaival, családtagjaival

További funkciók

/

Útvonalküldés

Útvonaltervezés könnyen és egyszerűen.
Tervezze meg utazását otthona kényelméből vagy menet közben, a MyT alkalmazás segítségével! Majd a célállomást küldje át közvetlenül Toyotája fedélzeti navigációs rendszerébe! Így igazán zökkenőmentesen indulhat az utazás.

/

Autótól ajtóig

Fennakadásoktól mentes navigáció autójától a célállomás bejáratáig.
Toyotája navigációs rendszeréből továbbítsa az úti cél adatait okostelefonjára, így olyankor is biztosan célba ér, ha az út utolsó szakaszát autója nélkül kell megtennie.

/

Vezetési adatok

Ellenőrizze utazási előzményeit!
A MyT alkalmazás útinaplóként is szolgál: segítségével visszakeresheti a korábbi utazások adatait, a sebességtől kezdve a gyorsuláson át az üzemanyag-fogyasztásig. Praktikus, ha elszámolná az autóhasználatot, vagy csak tudatosabban alakítaná vezetési stílusát.

/

Figyelmeztető lámpák

A tájékozottság és nagyobb biztonság.
Itt megtalálja a műszerfali figyelmeztető lámpák könnyen érthető lírását, azoknak súlyossági fokával és a szükséges teendőkkel előfordulásuk esetén.

/

Üzemanyagszint

Ezentúl nem fog gondot okozni az alacsony üzemanyagszint.
Bárhol is legyen, távolról ellenőrizheti Toyotája üzemanyagszintjét a MyT alkalmazással, így könnyen előre megtervezheti tankolásait.

/

Szerviz és karbantartás

Kényelmes és könnyen nyomonkövethető karbantartások.
Adja meg a szükséges gondoskodást autójának! Lépjen kapcsolatba Márkaszervizével a MyT alkalmazásból, miután az figyelmeztette a karbantartás esedékességére.

/

Járműpozíció megjelölés

Segítünk megtalálni autóját.
Ha autója erre önmagában nem is képes, Ön megjelölheti autója aktuális helyzetét a MyT alkalmazásban, hogy könnyen visszataláljon hozzá.

MyT Navigációs Multimédia

Ösztönösen kezelhető fedélzeti navigációs és szórakoztató rendszer

A MyT Multimédia valós idejű navigációt, traffipax figyelmeztetést, töltőállomás információt, valamint hasznos és érdekes pontok (POI) keresőt tartalmaz. A MyT Multimédia emellett támogatja az Apple CarPlay és Android Auto funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy a műszerfali kijelzőn keresztül vezérelje okostelefonját, hozzáférve a csatlakozási és zenelejátszási szolgáltatásokhoz, valamint kedvenc alkalmazásaihoz.

Valós idejű forgalomi információ
A valós idejű forgalmi adatok alapján számítja ki az optimális útvonalat.
Így Ön út közben mindig tisztában lehet a forgalmi helyzettel. A fedélzeti navigációs rendszer alkalmazkodik az eseményekhez, és az Ön által megadott feltételek szerint alternatív útvonalakat javasol.  

Hasznos és érdekes pontok (POI)
Bárhová igyekszik, a POI-k segítségével gyorsabban odatalál.
Ösztönösen kezelhető, Google alapú POI keresőnk segítségével mindig tisztában lehet azzal, mi található a környezetében.  

Traffipax riasztás
Közösségi alapú traffipax riasztások.
Többé nem érhetik váratlanul a sebesség-ellenőrzések. A Coyote és Cyclops technológiáknak köszönhetően mostantól mindig tudhatja, ha traffipax felé közelít. Ha új ellenőrző pontot talál, ossza meg annak helyét, bővítse Ön is a közösségi adatbázist.  

Üzemanyagtöltő állomások
Soha nem volt ilyen egyszerű tankolni.
Adja meg a feltételeket – legyen szó árakról vagy egy adott cég kúthálózatáról -, és megmutatjuk, hogy talál azoknak megfelelő töltőállomásokat! Tankolhat a célba érés után, menet közben vagy jelenlegi tartózkodási helye közelében, ahogy jónak látja!  

Google Utcakép
Ismerje meg úti célját már az érkezés előtt!
A Google Utcakép jóvoltából panoráma felvételen tekintheti meg úti célját, így könnyebben megtalálhatja azt.  

Parkolási infó
Keressen parkolóhelyet a közelben, úti céljánál, vagy a kettő között bárhol!
Válasszon az árak, a parkoló társaság vagy a parkolóhely távolsága alapján!  

Időjárás előrejelzése
Járjon egy lépéssel az időjárás előtt!
Ellenőrizze, hogy milyen az időjárás a célállomás közelében, és hogy mire számíthat, amikor megérkezik oda. Sőt: kedvenc úti céljait elmentheti, így bármikor ellenőrizheti az ottani időjárást.  

Okostelefon integráció
Számos típus Apple CarPlay és Android Auto támogatással is.
Toyotája fedélzetén is online maradhat, hála az Apple CarPlay és Android Auto funkcióknak. Csatlakoztassa okostelefonját autójához, játssza le zeneszámait, használja kedvenc alkalmazásait a központi képernyőn keresztül!  

Az alábbi linkekről tölthető le az applikáció.