Új Camry – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Minden energikus

A Toyota Camry újradefiniálja a szedán kategóriát: áramvonalas külső formái és tágas utastere tiszta eleganciát sugároz. A Toyota ötödik generációs hibrid technológiáját használva a Camry kiemelkedő teljesítményt és fokozott hatékonyságot nyújt, így élvezet vezetni.

Továbbfejlesztett hibrid teljesítménnyel tör előre

A továbbfejlesztett hibrid hajtáslánc szinte azonnali reakciókat, kiváló kezelhetőséget nagyobb élményt nyújt. Az új Camry vezetésével felfedezheti a kényelem világát. Tapasztalja meg az erőteljes, egyenletes gyorsulást az alacsonyabb zajszintet, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást mellett.

Vezetési élmény, amely mozgásba hozza

Az ötödik generációs hibrid rendszer élvezetessé teszi a vezetést, azonnali rekaciókat, megnövelt teljesítményt és hatékonyságot biztosít a kifinomultabb és csendesebb működés mellett.

Következő generációs teljesítmény

Élvezze a nagyobb teljesítményt, az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást, valamint a kiváló fékeket, amelyekkel magabiztosan uralhatja a tempót.

Jellegzetes kisugárzás és szépség

A Camry gyönyörűen megformált vonalai a kalapácsfej orrkialakítással és az alacsony, elegáns karosszériájával dinamikus hatást kelt, a sportosságot a kifinomultsággal ötvözve. A látványos és éles szögben álló új fényszórók még jobban kiemelik a formavilágot, így az egész sziluett egyedülállóan modern, ezzel is hozzájárulva a fokozott vezetési élményhez.

Dinamikus külső

A Camry erőtől duzzadó, karakteres vonalvezetését a karosszéria és a tető hátsó részének alacsonyabbra húzása határozza meg, ami kétség kívül magabiztos benyomást kelt.

Kifinomultabb megjelenés

Az elegánsan megrajzolt formák kifinomultabb sziluettet eredményeztek, többek között a meghosszabbított első és hátsó túlnyúlásnak és a funkcionális légbeömlőknek köszönhetően.

Az Ön kényelmére formált kifinomultság

A Camry kifinomult belső tere a praktikus formatervezést és az igényes stílust ötvözi, hogy a nyitott utastérben nyugodt hangulatot teremtsen. A kiválasztott kárpitok, anyagok és felületek harmonikusan illeszkednek egymáshoz, miközben a legkorszerűbb biztonsági technológiák látványos formavilágba ágyazva nyújtanak segítséget minden utazás során.

Elegáns belső tér prémium szolgáltatásokkal

A prémium műszerfaltól kezdve egészen a stílusos multimédia kijelzőig, a belső tér a kimagasló kézművesség hangulatát tükrözi.

Kényelmes, tágas utastér

A kényelem érdekében luxus üléshuzatokkal egészült ki az utastér, míg a nagy csomagtartó bőséges helyet biztosít.

Vezessen okosan

A Toyota Smart Connect multimédiás rendszert úgy tervezték, hogy minden utazás a lehető legzökkenőmentesebb legyen. Navigáljon autójában okostelefonjáról a MyToyota alkalmazáson keresztül, és válassza a jobb audiorendszert és a Smart Connect+ csomagot, hogy további funkciók legyenek elérhetők.

Minden szükséges információ egy szempillantással elérhető

Testreszabhatja a 12,3″ teljesen digitális műszeregység elrendezését, amely minden fontos információt egyetlen helyen jeleníti meg.

Fedezze fel a Toyota legújabb multimédiás rendszerét

A 12,3″ kijelzőn keresztül az Apple CarPlay és az Android Auto funkciók, valós idejű felhőalapú navigáció is rendelkezésre áll, de digitális kulcs és távvezérlést biztosító szolgáltatások is elérhetők.

Új Camry galéria

Kínálatunk

A kínálat jelenleg nem elérhető.