Proace City Verso EV – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Most akár 5 600 000 Ft-os árelőnnyel állami támogatás igénybevételével!*

Bővebb információkért kérjen ajánlatot vagy keresse értékesítő munkatársainkat.

AKÁR 280 KILOMÉTERES HATÓTÁV | 30 PERCES GYORSTÖLTÉS | 136 LE ELEKTROMOTOR | CSATLAKOZTATOTT EV SZOLGÁLTATÁSOK


A mozgás ereje

Jól manőverezhető, kényelmes, biztonságos, és immár akár teljesen elektromos. Az új PROACE CITY Verso EV a praktikum új dimenzióját kínálja. Kétféle hosszúságban megrendelhető karosszériával, és akár 7, felnőttek számára is teljes értékű üléssel. Az intelligens tárolómegoldásoknak és az 1,5 tonnás vontatható tömegnek köszönhetően biztosan nem kell kétszer fordulnia.
Jövőálló elektromos hajtásláncának köszönhetően élvezheti a csendes, károsanyag-kibocsátástól mentes utazást, miközben spórolhat az üzemanyagon, a fenntartási költségeken és a parkolódíjon. Lenyűgöző funkciók sora tesz emlékezetessé minden utazást..

MyT alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatásai

Távirányítású, programozható légkondicionálás, az akkumulátor ellenőrzése, távoli töltés és töltésütemezés – mindezt egyszerűen elérhető a MyT alkalmazáson keresztül.

EV specifikus elemek

Dedikált EV műszeregység, a töltőpontokat megjelenítő és a fogyasztás kWh-ban megadó navigációs rendszer, 3 vezetési üzemmód (Normal/Eco/Power) és e-Toggle automatikus váltó.

Praktikum a családnak

Az utastér intelligens tervezése lehetővé teszi, hogy az üléseket és a csomagteret pontosan az igényeihez tudja igazítani. A motortérbe kerülő elektromotornak és a nagyteljesítményű, padlóba épített, 50 kWh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a PROACE City Verso EV utastere pontosan olyan tágas, mint a hagyományos változatoké.

BiztonságAz olyan funkcióknak köszönhetően, mint az ütközést megelőző biztonsági rendszer, a jelzőtábla felismerő rendszer, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányzási segéddel, a sebességtartó automatika állítható sebességhatárolóval és a fáradtságérzékelő, minden utazás során biztonságban érezheti magát.

Biztonság

Az olyan funkcióknak köszönhetően, mint az ütközést megelőző biztonsági rendszer, a jelzőtábla felismerő rendszer, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányzási segéddel, a sebességtartó automatika állítható sebességhatárolóval és a fáradtságérzékelő, minden utazás során biztonságban érezheti magát.

Beelőzi a konkurenciát

Az erőteljes, 136 lóerős elektromotornak köszönhetően akár a 135 km/órás tempó is kényelmesen elérhető, és egy töltéssel akár 280 kilométert is meg lehet tenni. Köszönhetően a két OBC töltőportnak, szabványos konnektoron, otthoni fali töltőn és nyilvános gyorstöltőn keresztül is táplálhatja az autót. Az 50 kWh-s akkumulátorra 8 év garancia érvényes, hogy emiatt se kelljen aggódnia.


VÉGSEBESSÉG: 135 KM/ÓRA | 8 ÉV/160 000 KM GARANCIA | 11KW TÖLTÉS


Töltés

Háromféle töltési lehetőség áll rendelkezésre, hogy minden igényét kielégítse.
Töltsön bárhol egy szabványos konnektorról keresztül, az optimalizált töltési idő és kényelem érdekében válassza a Toyota fali töltőjét, vagy élvezze a nyilvános gyorstöltők előnyeit.

Töltés szabványos konnektorról
Type 2 mode 2 STD kábel 30 óra a teljes töltés
Toyota fali töltő
Type 2 mode 3 kábel 5-7,5 óra a teljes töltés
Gyorstöltő
CCS2 kábel 30 perc alatt 80% töltés

*Az állami támogatás csak gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni cégek és egyéni vállalkozások számára érhető el. Bővebb információt az Elektromos Toyota modellek állami támogatással oldalunkon talál.
Privát ügyfeleknek 2 000 000 Ft árelőny érhető el 2024. május 1. és júnus 30. között vagy visszavonásig megkötött szerződésekre érvényes.

Proace City Verso EV galéria

Kínálatunk

A kínálat jelenleg nem elérhető.