Land Cruiser – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Élő legenda

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően a Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

Erő és céltudatosság

A Land Cruiser jól ismert hírnevét modern és robusztus külső megjelenése is megerősíti. Minden vonal határozott célt szolgál. A motorháztető kialakítással jobb kilátást biztosít, a magasabbra került fényszórók és hűtőrács pedig maximalizálja a védelmet és a merülési mélységet.

Teljes védelemben

A Land Cruiser esetében alapfelszereltség a Toyota Safety Sense, amely aktív biztonsági technológiák arzenáljával különböző forgalmi helyzetekben segíti megelőzni a baleseteket vagy csökkenteni azok súlyosságát. Magában foglalja az Ütközés előtti rendszert (PCS) gyalogos (éjjel és nappal) és kerékpáros (nappal) felismeréssel, az Adaptív sebességtartó automatikát (ACC), a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDA), az Automatikus távolságifény-vezérlést (AHB) és a Jelzőtábla-felismerést (RSA).

Készen áll a hódításra

A folyón történő áthaladástól kezdve a sziklás ereszkedésig a Land Cruiser bárhol képes meghódítani a legkeményebb akadályokat is. Kivételes közúti és terepképességei híressé tették arról, hogy biztosan hazahozza Önt – bárhová is viszi az útja.

Land Cruiser galéria

Kínálatunk

  • LAND CRUISER Prado 2.8 D-4D Invincible Family (Automata) [7 személy] 2022-es gyártású most készleről 945000 Forint kedvezménnyel!
    Megnézem
  • LAND CRUISER Prado 2.8 D-4D Executive (Automata) VONÓHOROGGAL – készletről!
    Megnézem