C-HR Classic – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Most akár 1 500 000 Ft árelőnnyel!*

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR Classick formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját a Toyota C-HR Classic kormánya mögött!

Tegyen jó benyomást

A Toyota C-HR egy semmi máshoz nem hasonlítható hibrid. Erőteljes, tekinteteket vonzó formáinak és úttörő szellemiségének köszönhetően biztosítja a városi utcák meghódításához szükséges önbizalmat.

Hagyja maga mögött az átlagosságot

A Toyotánál hiszünk abban, hogy autója az Ön hozzáállását tükrözi: kiemelkedő stílus belső magabiztossággal, amely hátat fordít a hagyományos megoldásoknak. Az innovatív hibrid technológiával, amely tökéletesen egészíti ki a feltűnő megjelenést, az ikonikus Toyota C-HR Classic ideális partner.

Merjen különbözni

Tűnjön ki az átlagos dolgokkal teli világban! A szögletes formákkal és kompakt sziluettel rendelkező, modern kupé megjelenéssel megáldott Toyota C-HR Classic merészen figyelmen kívül hagyja a szabályokat. Széles kiállása és félelmetes ereje a legjobb SUV modellek rettenthetetlen kisugárzását biztosítja.

Harmonikus hibrid teljesítmény

A Toyota C-HR Classic modellben minden megvan, amire csak szüksége lehet az életen átívelő kalandokhoz. Kiemelkedően hatékony, azonnali gyorsulást kínál – amely könnyeddé teszi az előzéseket -, és az Ön kezébe adja az irányítást, hogy bármilyen utat meghódíthasson. Nyisson kaput a világra a Toyota C-HR Classic-al.

A részletek kerülnek a középpontba

A kényelmes ülések finoman ölelnek, míg a gyémántmintás részletek luxushangulatot biztosítanak. A puha tapintású felületek és fényes fekete betétek kontrasztja modern hatást kelt az utastérben. Ahogy sötétedik, a hangulatvilágítás kék fénybe borítja a kabint.

Merüljön el minden utazásban

A technológia minden utazást feldob. Csatlakoztassa okostelefonját, és élvezze a zökkenőmentes csatlakozást az integrált Apple Carplay és Android Auto segítségével. Használja a 8″ érintőképernyőt, hogy hozzáérjen az összes lejátszási listájához, a navigációhoz és sok más funkcióhoz – anélkül, hogy egy pillanatra is meg kellene állnia.

Fejlett és intuitív multimédia

Az új, 8″ multimédiás érintőképernyővel egyetlen érintéssel hozzáférhet az összes fontos vezetési információhoz. A MyT alkalmazás pedig minden másról gondoskodik – az autó helyének meghatározásától a hibrid vezetési stílusának javításáig.

Ön éli az életét, mi pedig biztosítjuk a biztonságát

Megnyugtató tudni, hogy a Toyota C-HR Classic az elérhető legkifinomultabb biztonsági technológiákkal van felszerelve, például az új ütközést megelőző biztonsági rendszerrel, amely kerékpáros- és éjszakai gyalogosfelismerésre is képes, hogy megvédje Önt és a többi forgalomban résztvevőt.
Tehát amíg Ön az életére fókuszál, addig a Toyota C-HR Classic az Ön biztonságára fog figyelni.

**Ajánlatunk 2024. július 15 – augusztus 31. között vagy visszavonásig megkötött szerződésekre érvényes.

C-HR Classic galéria

Kínálatunk

  • C-HR 1.8 Hybrid Style e-CVT
    Megnézem