C-HR – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Most 1 150 000 Ft árelőnnyel!*

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját a Toyota C-HR kormánya mögött!

Az út az Öné

A szépen formázott, szögletes külső formáinak köszönhetően a Toyota C-HR összetéveszthetetlen sziluettel rendelkezik. Széles kiállása és progresszív stílusa dinamizmust kölcsönöz neki, prémium részletei pedig vonzzák a tekintetet, és átlagtól eltérő megjelenést adnak a Toyota C-HR modellnek.

Ébressze fel a várost

Az újratervezett frontrésztől az új hátsó lámpák kialakításáig a C-HR éppoly elegáns, mint amennyire egyedi és kifinomult. Ezt a modern, kupés formát, arra tervezték, hogy felrázza a hétköznapokat. Fedezze fel minden egyes vonását, beleértve a szögletes külső formák minden részletét. Nem fog csalódni!

Az élet akkor zajlik, amikor csatlakozol hozzá

Az intuitív technológia bármilyen utazást feldobhat. Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Az áttörést jelentő Premium Connectivity csomag segítségével zökkenőmentesen élvezheti a felhőalapú navigációt, a hangasszisztenst, valamint a valós idejű forgalmi és közúti információkat. Érjen oda úticéljához időben, az intelligens multimédiás rendszernek köszönhetően.

Uralja az utat

Megérkezett a hibrid élmények következő szintje. Az azonnal ébredő erejével, a gyorsan reagáló gázpedáljával és a kiemelkedő hatékonyságával ez egy olyan hibrid, amely dacol a hagyományokkal. A vezetésre ösztönző Toyota C-HR egy olyan városi SUV, amely minden utat képes uralni, ráadásul mindezt stílusosan teszi.

Tegyen félre mindent

A Toyota C-HR nem csak stílusos, hanem igazán tartalmas is. Elegáns, dinamikus megjelenését és egyedi, prémium minőségű utasterét az új, Dynamic Force Hybrid hajtáslánc teszi teljessé. Egy komplett városi SUV, kívül és belül egyaránt.

Magával ragadó teljesítmény

A Toyota C-HR a városi mobilitást testesíti meg. Az alacsony, széles kiállás stabil kanyarfekvést biztosít, a gyors reakciókészség ujjgyakorlattá varázsolja az előzéseket, mindeközben pedig az új szintre emelt hibrid technológia nélkülözhetetlen az alacsony károsanyag-kibocsátású zónákban.

Kényeztesse érzékeit

Az utastérben puha tapintású felületek szegélyezik a fényes fekete betéteket, és ahogy lemegy a nap, a hangulatvilágítás lágy kék fénybe öltözteti a belsőt. A kényelem még soha nem mutatott ilyen jól.

Ön éli az életét, mi pedig biztosítjuk a biztonságát

Megnyugtató tudni, hogy a Toyota C-HR az elérhető legkifinomultabb biztonsági technológiákkal van felszerelve, például az új ütközést megelőző biztonsági rendszerrel, amely kerékpáros- és éjszakai gyalogosfelismerésre is képes, hogy megvédje Önt és a többi forgalomban résztvevőt.
Tehát amíg Ön az életére fókuszál, addig a Toyota C-HR az Ön biztonságára fog figyelni.

*Ajánlatunk május 31-ig vagy vissszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes.

C-HR galéria

Kínálatunk

 • C-HR 2.0 Hybrid GR Sport e-CVT
  Megnézem
 • C-HR 2.0 Hybrid GR Sport e-CVT
  Megnézem
 • C-HR 1.8 Hybrid Style e-CVT Készletről azonnal!
  Megnézem
 • C-HR 1.8 Hybrid Style e-CVT
  Megnézem
 • C-HR 1.8 Hybrid GR Sport e-CVT
  Megnézem
 • C-HR 1.8 Hybrid GR Sport e-CVT
  Megnézem
 • C-HR 1.8 Hybrid Executive e-CVT
  Megnézem
 • C-HR 1.8 Hybrid Comfort e-CVT
  Megnézem
 • C-HR 1.2T Active (ülésfűtéssel)
  Megnézem