17. Toyota Álomautó rajzverseny – Toyota Kovács

Engedd újra szabadon a képzeleted! Rajzold le a jövő autóját… Lehet, hogy pont a Te rajzodből születik meg a jövő személyautója. Pályázz most és váltsd valóra az álmaidat a Toyotával! A rajzpályázat témája: Tervezd meg álmaid autóját!

Újra megrendezi a Toyota az Álomautó Rajzversenyt 15 éven aluli gyerekek részére három kategóriában – 8 éven aluliak, 8-11 év közöttiek, 12-15 év közöttiek. Várjuk az alkotásokat és a nevezési lapokat mindkét szalonunkban vagy postai úton a Toyota Central Europe-nál*.
A pályázat benyújtási határidejét meghosszabbítottuk! Az új határidő: 2024. február 20.
Jó alkotást!

NEVEZÉSI FELTÉTELEK
1. Termékvásárlás vagy részvételi és nevezési díj nem szükséges.
2. Nevezni a jelentkező gyermek (továbbiakban Jelentkező) eredeti alkotásával lehet, amennyiben teljesülnek az alábbi feltételek:
– a Jelentkező korának meg kell felelnie a jelentkezési lapon említett korhatároknak,
– a Jelentkezőnek magyar állampolgárnak kell lennie a nevezés időpontjában.
– Nem nevezhetők korábban már közzétett műalkotások, olyan alkotások, amelyekkel más versenyekre korábban beneveztek, illetve olyan alkotások, amelyek sértik bármely harmadik fél szerzői vagy egyéb jogait. Egy alkotás akkor nevezhető a versenyre, ha megfelel a kategória témájának, amelybe benevezik.
– A győztesnek, illetve törvényes képviselőjének igazolnia kell, hogy a Jelentkező nyertes alkotását korábban nem tették közzé, nem nevezték semmilyen más versenyre, és hogy az alkotás nem sérti harmadik fél szerzői vagy egyéb jogait.
–  A Jelentkező annyiszor jelentkezhet, ahányszor akar, de minden egyes nevezését külön borítékban kell leadnia a magyarországi hivatalos Toyota márkakereskedések egyikében. Egy Jelentkező csak egy díjat kaphat
–  A nevezett alkotásokat papírra, legfeljebb 400 mm × 550 mm vagy kisebb méretben kell elkészíteni. Ez nagyjából megegyezik egy A3-as lap méretével. A nevezett alkotásnak kézi rajznak, háttérrel rendelkező színes alkotásnak kell lennie, elkészítéséhez digitális eszköz nem vehető igénybe. Bármilyen papír felhasználható, és bármilyen alapanyaggal (bármilyen festékkel, akár vízfestékkel, színes ceruzával, zsírkrétával stb.) lehet alkotni. Az alkotás nem lehet 5 mm-nél vastagabb.
További információk a Nevezesi_feltetelek.pdf-ben olvashatók.

HELYEZÉSEK

I-III. helyezés mindhárom korcsoportban 
(összesen 9 győztes) 

DÍJAK
1. hely: Samsung Galaxy Tablet S7 WIFI 11″ 128 GB és egy hét Toyota hibrid autó tesztvezetés
2. hely: Samsung Galaxy Tablet S6 Lite WIFI 10,4″ 64 GB
3. hely: Samsung Galaxy Tablet A7 WIFI 10,4″ 32 GB 

EREDMÉNYHIRDETÉS
2024. március

Nemzetközi verseny részvétel és díjak:
Verseny: Kategóriánként a nemzeti verseny első három helyezettje vesz rész a világversenyen.
Nyeremények: A Világverseny nyerteseinek és iskoláiknak, összesen 5 főnek (kategóriánként egy fő és a két különdíjas) nyereménye oktatási célokra felhasználható pénznyeremény/utalvány lesz, mely 5 000 amerikai dollár a nyerteseknek, és 10 000 amerikai dollár a nyertes iskolájának, a világverseny helyezetteinek pedig 3000 amerikai dollár a nyereménye. A nyertesnek és iskolájának vállalnia kell a nyereményre kirótt valamennyi adó megfizetését. A TMC fenntartja a jogot, hogy hasonló értékű díjjal helyettesítse a meghirdetett nyereményt, ha az időközben már nem elérhető.
A döntősök a díjról plakettet is kapnak.

*A borítékra az alábbiakat kell ráírni:
„Toyota Álomautó Rajzverseny” Versenyiroda
Toyota Central Europe
2040 Budaörs, Budapark, Keleti 4.