Jelenlegi hely

Yaris készlet akció

Ismerje meg kedvezményes ajánlatunkat, melynek keretében kínálunk központi készletes Yaris modelleket Active City Connectivity felszereltséggel 4 féle színben. Toyota Easy Program keretében vagy akár egy összegben is megvásárolhatók. 

 

Hogyan működik a Toyota Easy Program

A Toyota Easy Program megtervezésénél azt tartottuk szem előtt, hogy Ön mindig a legújabb modelleket tudja vezetni, és élvezze az új modellek adta legfrissebb technikai, valamint biztonsági újításokat.
Ezért úgy alakítottuk ki a programot, hogy 3-4 évente a futamidő végén a legegyszerűbb módon tudja lecserélni autóját, és mindezt plusz befizetés nélkül tegye meg.
Önnek szerződéskötéskor csak a törvény által előírt minimumot, azaz a vételár 20%-át kell befizetnie. Egy előre meghatározott maradványértéknek (utolsó kiemelt részlet) köszönhetően az Ön rendszeres havi részlete alacsonyabb lesz, így nem kell hosszú futamidőre elköteleződnie.
A futamidő végén a maradványérték összegét nem szükséges kifizetnie, hiszen az úgy lett meghatározva, hogy az autójának beszámítási értéke (piaci értéke) azt, illetve az új autónál szükséges 20% kezdő részletet is fedezze. Így Ön plusz készpénzbefizetés nélkül tud átülni egy újabb modellbe, úgy, hogy a havi részlete nem változik.

 

További információért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén.

MONOR

  

SZEGED

  

 

Ajánlatunk 2020. február 7-től vagy visszavonásig megkötött szerződésekre érvényes. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású (referencia kamatláb 1 hónapos BUBOR), maradványértékes zártvégű pénzügyi lízingkalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Toyota Easy Programban. Toyota Easy Programfeltételei - önerő: 20%, futamidő: 36-48hónap, minimum finanszírozott összeg: 2000000 Ft, maradványérték (utolsórészlet): 28% (36 hónap) és 21% (48 hónap). A feltüntetett havi részlet alapja: Yaris 1.5 VVT-i Active City - Bruttó kedvezményes ár (Easy Programban): 4155000 Ft, Kezdő részlet: 831000 Ft, Finanszírozott összeg: 3324000 Ft, Maradványérték (utolsó részlet): 872550 Ft, Futamidő: 48 hónap, THM: 4,9%, havi lízingdíj: 60739 Ft. Referencia THM: 4,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 48 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon.A +2év kiterjesztett Extracare garancia minden privát promóciót választó ügyfélnek jár díjmentesen, flottakedvezménnyel nem összevonható. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a toyotahitel.hu oldalt vagy Toyota Márkakereskedéseinket. A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet.

* hétfő-péntek 8:00-15:00