Jelenlegi hely

Új Yaris Roadshow!

Szelet vet és vihart arat: az új Yaris magával ragadó formáiból szinte árad a mozgás szeretete és az életöröm. Ezért egy exkluzív Roadshow keretében az őszi premier előtt egy-egy napig megtekinthető lesz szalonjainkban az új Toyota Yaris! Jöjjenek el és ismerjék meg egész napos rendezvényünkön.
Monor - 2020. július 20.
Szeged - 2020. július 22.


2020 a Yaris éve.
https://toyotakovacs.hu/toyota/uj_yaris

--------

Most minden használt Yaris beszámítása esetén 100 000 Ft kedvezményt adunk az új Yaris árából*, az új Yaris Roadshow ideje alatt és az azt követő 3 napban** pedig további 50 000 Ft kedvezményt kaphat. A tájékoztatás nem teljes körű, a részleteketért keresse márkakereskedéseinket.

*Ajánlatunk 2020. július 9. és szeptember 1. között vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes, a készlet erejéig. A részletekről érdeklődjön márkakereskedőinknél. A hirdetés nem minősül konkrét ajánlat tételnek, annak célja a figyelem felkeltés, a Toyota Central Europe Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedéseinket.

** Monoron 2020. július 20-24. között, Szegeden 2020. július 22-25. között