Jelenlegi hely

Új Yaris Cross

A vadonatúj Toyota Yaris Cross megérkezett!
Már elérhető 5 990 000 Forinttól!
Roadshow: Monor - 2021. június 3-4.; Szeged - 2021. június 18-19.

ABSZOLÚT VÁROSI AUTÓ. ABSZOLÚT SUV.

A vadonatúj, stílusos Toyota Yaris Cross új magasságokba emeli értékeit, hatásosan ötvözve egy új generációs kisautó és egy magas építésű SUV összes előnyét.
Legújabb öntöltő hibrid rendszerünk kategóriaelső fogyasztás és emissziót biztosít, az autóhoz megrendelhető intelligens összkerékhajtás pedig bármilyen időjárás mellett élvezetes, városbarát menettulajdonságokat garantál. A Toyota Yaris Cross 2021-es színre lépése emlékezetes élmény lesz a városlakók számára!

TEREPJÁRÓS KÜLSŐ, VÁROSBARÁT MÉRET

Mi teremtettük meg a szabadidőautók szegmensét, és sokévnyi tudásunkat a Toyota Yaris Cross kifejlesztésében is kamatoztattuk. Erőteljes, atlétikus megjelenésével és magas üléshelyzetet kínáló, tágas utasterével az új modell egy SUV előnyeit nyújtja - ám mindezt sokkal kompaktabb, városbarát méretben.

A LEGÚJABB SUV, A LEGFRISSEBB HIBRID TECHNOLÓGIA

A hibridek piacvezető márkájaként legújabb SUV-modellünket is felvérteztük legfrissebb hibrid technológiánkkal. A modern, 1,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtáslánc remek üzemanyag-fogyasztással és csekély CO2-kibocsátással mozgatja a Toyota Yaris Cross modellt, miközben élvezetes, élénk teljesítményt kínál - márpedig a városi forgalomban pontosan ez a nyerő kombináció.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS ÉS KATEGÓRIAELSŐ FOGYASZTÁS

Akik kompromisszumok nélküli SUV-képességekre vágynak, intelligens összkerékhajtással is megrendelhetik a Toyota Yaris Cross-t. A kompakt hibrid SUV szegmensben egyedi ajánlatnak számító Hybrid AWD-i a négykerékhajtás biztonságát nyújtja, miközben az autó kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással és CO2-kibocsátással működik.

Beszámítási akció! Cserélje le régi Toyotáját egy új Toyota Yaris Cross-ra
és most 200 000 Ft-ot kedvezményt adunk az új autó árából. Bővebb informáciért keressen minket.

-----------------

Jelenleg tesztvezetésre még nincs lehetőség! Várhatóan 2021 őszétől próbálható ki a Yaris Cross.

Új Yaris Cross
Ajánlatkérő Tesztvezetés

Ajánlatkérés

Ft
hónap

Jelentkezés tesztvezetésre

:
:
:

További fotók

Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota
Fotó: Toyota