Toyota Professional – Toyota Kovács
Ismerje meg szolgáltatásaikat, amelyek úgy segítik vállalkozása működését, ahogyan azt Ön a Toyotától elvárja.

Toyota Professional
Termékek és szolgáltatások széles köre, amelyeket kifejezetten úgy alakítottunk ki, hogy olyan módon segítsék vállalkozása működését, ahogyan azt Ön a Toyotától elvárja.

Több, mint pusztán egy jármű
A Toyota Professional olyan alapokra épül, mint a minőség, a törődés az Ön nyugalma.

A megbízható társ
A Toyota Professional a legjobb eszközöket kínálja munkájához, és olyan szintű szolgáltatásokat, amelyekre mindig számíthat.

Proace City Van
Kompakt áruszállító

A fejlett benzin- és dízelmotorokkal kapható PROACE CITY rengeteg különféle feladatra kínál praktikus megoldást. Az autó emellett számos aktív biztonsági rendszert, illetve modern kényelmi berendezést is kínál.

Proace City Van EV
Környezetbarát kompakt áruszállító

Kategóriaelső hosszúságával, raktér térfogatával, terhelhetőségével és vontatási kapacitásával a Proace City Van a legjobb társ a munkában. Mostantól pedig elektromos hajtáslánccal kínál még jobb hatékonyságot, költségoptimalizálást és kényelmet.

Proace Van
Közepes méretű áruszállító

Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel.

Proace Verso
Személyszállító

A tágas teret és praktikus megoldásokat kínáló PROACE Versot arra terveztük, hogy kellemesebbé varázsolja az Ön életét, és biztonságosabban, nyugodtabban utazhasson.

Hilux
Pick-up

A Hilux élő legenda, hiszen híres arról, hogy minden terepet legyűr és minden akadályon átgázol. Így van ez már 1968 óta – és most tovább erősödik a Hilux hírneve. A Toyota extrém körülmények között tesztelte az autó szerkezetét és új motorját, hogy bebizonyítsa: a magabiztos kiállású, még kényelmesebb és még sokoldalúbb új Hilux méltán viseli a ‘Legyőzhetetlen’ nevet.

Yaris Van
Áruszállító

Még a legnehezebb feladatokat is könnyedén megoldhatja, ha rendelkezik ehhez a megfelelő eszközzel. Modern és hatékony hibridhajtásával, fejlett technológiáival és 842 literes rakterével a Yaris Van mindig felkészült az Ön előtt álló feladatok leküzdésére.


Fedezze fel kínálatunkat személyesen Monoron a Professional szalonban, Szegeden pedig a Professional területen.