Toyota Ikonok premierje – Toyota Kovács


Egy igazán különleges eseményre invitáljuk Önöket 2023. október 9-én és 10-én Monorra valamint október 19-21. között Szegedre, ahol megismerkedhet az új Toyota C-HR Hybriddel és a Toyota Prius Plug-in Hibriddel.

Az új Toyota C-HR minden béklyón felülemelkedik. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. Szabad gondolkodású és innovatív, precíz vonalaival és dinamikus profiljával egy valódi sorozatgyártású koncepcióautó.

A Prius mindig is szembeszállt a konvenciókkal, és eltörölte a határokat. A hibrid koncepció kialakításával az új Prius a következő szintre emeli a plug-in hibrid járművek kategóriáját. Az új technológia éllovasa, kettős DNS-e egyesíti a napi rutinhoz kiváló tisztán elektromos hajtást a hatékony hibrid teljesítmény hosszabb távokra biztosított szabadságával. 

A rendezvényen többek között multimédiás érintőképernyőn keresztül is megismerkedhet majd a modellekkel, és különböző aktivitásokban is részt vehet.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük regisztráljon eseményünkre, jelölje meg, hogy melyik napon számíthatunk megjelenésére.

Regisztráció

Roadshow nyitvatartása

Monor

Október 9., hétfő – 8-17 óra
Október 10., kedd – 8-17 óra
Szeged

Október 19., csütörtök – 8-17 óra
Október 20., péntek – 8-17 óra
Október 21., szombat – 9-12 óra