Proace Verso EV – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Tágasságával és a legmozgalmasabb életstílus számára is praktikus megoldásaival a Proace Verso szervesen illeszkedik személyszállító járműveink immár hosszú múltra visszatekintő történelmébe. A Proace Verso Electric bemutatkozásával pedig felfedezheti a zéró emissziós közlekedés nyújtotta szabadságot, és élvezheti a kompromisszummentes teljesítményt és megbízhatóságot.

Dőljön hátra, és pihenjen

A Proace Verso kényelmes, kiváló minőségű utastere és technológiái a leghosszabb utakat is könnyeddé teszik. A Toyota Connect segítségével zökkenőmentesen élvezheti az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ integrációt. 

A zéro emisszió nyújtotta szabadság

A Proace Verso Electric a Proace Verso modell kényelmét és sokoldalúságát kombinálja a tisztán elektromos, zéró emissziós hajtásláncok teljesítményével és hatékonyságával. Akár fontos ügyfeleket szállít, akár a család gyarapszik, a Proace Verso Electric az utazás szabadságát nyújtja, tartson bárhová is. Legyen szó nyüzsgő városi körökről vagy vidéki utakról, verhetetlen kifinomultságával és kiváló reakcióival bármivel megbirkózik a modell. Az erős elektromotor és a kétféle választható akkumulátor kiemelkedő dinamizmust és hatótávolságot kínál, ráadásul mindezeken túl biztosítja a zéró emisszió nyújtotta szabadságot. Két különböző hosszúságban elérhető modell akár kilenc fő§ számára is helyet tud adni, míg 1 tonnás vontatási kapacitásával minden kihívást képes leküzdeni. Az utastérben dedikált elektromos funkciók biztosítják, hogy mindig tisztában legyen az akkumulátor töltöttségével és a fogyasztással.

Felvillanyozza az utazásait

A Proace Verso Electric könnyeddé teszi a mindennapokat. A tiszta és ügyes elektromos hajtáslánc keményen dolgozik azért, hogy csökkentse fenntartási költségeit és karbonlábnyomát – köszönhetően zéró emissziós működésének. Az erőteljes elektromotor azonnali nyomatékot kínál, amely csendes és zökkenőmentes kigyorsítást kínál a lámpáktól és a körforgalmakból – mindegy egyes alkalommal. Bármelyik akkumulátort is választja, rendelkezésére áll a napi feladatok elvégzéséhez elegendő energia, ráadásul anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a terhelhetőség kapcsán. Az utastérben az elektronikus kézifék teszi egyszerűbbé a sok megállással és elindulással járó városi feladatokat, miközben a nagyobb lábtérnek köszönhetően a mozgás szabadságát is megadja.

A választás az Öné

A többféle választható akkumulátorcsomaggal kapható Proace Verso Electric az Ön igényeinek megfelelő zéró károsanyag-kibocsátású megoldást kínálja.
– 50 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 230 km*
– 75 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 330 km*

*A körülményektől is függ

Könnyedén feltölthető

Akár egy átlagos otthoni konnektort, akár egy fali töltőt vagy egy gyorstöltőt választ, a Proace Verso Electric folyamatosan mozgásban tartja.
– Gyorstöltés: 50 KW: 0,5 óra*/75 KW: 0,75 óra*
– Fali töltő: 50 KW: 4,75 óra*/75 KW: 7 óra*
– Otthoni konnektor: 50 KW: 15-28 óra*/75 KW: 40-42 óra*

*A töltés ideje a helyi körülményektől is függ

Töltési állapotjelző

A Proace Verso Electric töltőcsatlakozójánál található akkumulátor állapotjelző fény egyszerű módját kínál a töltési állapot ellenőrzésének.

Műszeregység és TFT képernyő

A műszeregység folyamatosan tájékoztat az aktuális adatokról az energiafogyasztástól és az akkumulátorkapacitástól az elektromos járművek rendszerének működésééig. 

Akkumulátor menedzsment rendszerek

Egyedülálló csatlakozási lehetőség, hogy minden nap képben legyen, és útközben is kézben tartsa az irányítást.

Akkumulátor töltés és állófűtés beállítás

Győződjön meg arról, hogy autója készen áll az útra: állítsa be a töltés kívánt időtartamát, és melegítse fel az utasteret még az indulás előtt.

Töltőpont kereső

Tekintse meg az összes elérhető töltőállomást az érintőképernyőn keresztül, adjon hozzá megállókat, és ejtse útba a közeli töltőpontokat. 

Hatótávolság ellenőrzés

Ez a funkció a valós hatótávolságot jelenít meg az akkumulátor aktuális töltöttsége és az adott területen belül elérhető töltőállomások alapján.

Akkumulátorhasználati képernyő

Finomítsa vezetési stílusát egy vizuális útmutatóval, amely megmutatja, hogy mennyi energiát használt fel az akkumulátorból, és mennyit táplált vissza az utazásai során.

Proace Verso galéria

Kínálatunk

A kínálat jelenleg nem elérhető.