Proace Van EV – Toyota Kovács
Model overlay
LETÖLTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK Árlista Katalógus Ajánlatkérés Tesztvezetés Konfigurátor

Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel. A Proace Van Electric bemutatkozásával pedig felfedezheti a zéró emissziós közlekedés nyújtotta szabadságot, és élvezheti a kompromisszummentes teljesítményt és megbízhatóságot.

Minden igényt kielégítő raktér

A háromféle hosszúságban és négyféle karosszériatípussal, elérhető modell lenyűgöző hasznos terhelhetőséget és vontatási kapacitás bocsájt a rendelkezésére, így minden feladat megoldható.

–  1 t terhelhetőség (opcionálisan 1,2 t)

– 1 t vontatási kapacitás

A zéro emisszió nyújtotta szabadság

A Proace Van Electric a Proace Van modell kényelmét és sokoldalúságát kombinálja a tisztán elektromos, zéró emissziós hajtásláncok teljesítményével és hatékonyságával. Legyen szó nyüzsgő városi körökről vagy vidéki szállításokról, verhetetlen kifinomultságával és kiváló reakcióival bármivel megbirkózik a modell. Az erős elektromotor és a kétféle választható akkumulátor kiemelkedő dinamizmust és hatótávolságot kínál, ráadásul mindezeken túl biztosítja a zéró emisszió nyújtotta szabadságot. A három különböző hosszúságban elérhető modell akár 1 tonna terhelhetőséget is kibír (opcionálisan 1, 2 t) míg 1 tonnás vontatási kapacitásával minden kihívást képes leküzdeni. Az vezetőtérben dedikált elektromos funkciók biztosítják, hogy mindig tisztában legyen az akkumulátor töltöttségével és a fogyasztással.

Felvillanyozza az utazásait

A Proace Van Electric könnyeddé teszi a mindennapokat. A tiszta és ügyes elektromos hajtáslánc keményen dolgozik azért, hogy csökkentse fenntartási költségeit és karbonlábnyomát – köszönhetően zéró emissziós működésének. Az erőteljes elektromotor azonnali nyomatékot kínál, amely csendes és zökkenőmentes kigyorsítást kínál a lámpáktól és a körforgalmakból – mindegy egyes alkalommal. Bármelyik akkumulátort is választja, rendelkezésére áll a napi feladatok elvégzéséhez elegendő energia, ráadásul anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a terhelhetőség kapcsán. A vezetőülésben az elektronikus kézifék teszi egyszerűbbé a sok megállással és elindulással járó városi feladatokat, miközben a nagyobb lábtérnek köszönhetően a mozgás szabadságát is megadja.

A választás az Öné

A többféle választható akkumulátorcsomaggal kapható Proace Van Electric az Ön igényeinek megfelelő zéró károsanyag-kibocsátású megoldást kínálja.
– 50 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 230 km*
– 75 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 330 km*

*A körülményektől is függ

Könnyedén feltölthető

Akár egy átlagos otthoni konnektort, akár egy fali töltőt vagy egy gyorstöltőt választ, a Proace Van Electric folyamatosan mozgásban tartja.
– Gyorstöltés: 50 KW: 0,5 óra*/75 KW: 0,75 óra*
– Fali töltő: 50 KW: 4,75 óra*/75 KW: 7 óra*
– Otthoni konnektor: 50 KW: 15-28 óra*/75 KW: 40-42 óra*

*A töltés ideje a helyi körülményektől is függ

Töltési állapotjelző

A Proace Van Electric töltőcsatlakozójánál található akkumulátor állapotjelző fény egyszerű módját kínál a töltési állapot ellenőrzésének.

Műszeregység és TFT képernyő

A műszeregység folyamatosan tájékoztat az aktuális adatokról az energiafogyasztástól és az akkumulátorkapacitástól az elektromos járművek rendszerének működésééig. 

Akkumulátor menedzsment rendszerek

Egyedülálló csatlakozási lehetőség, hogy minden nap képben legyen, és útközben is kézben tartsa az irányítást.

Akkumulátor töltés és állófűtés beállítás

Győződjön meg arról, hogy autója készen áll az útra: állítsa be a töltés kívánt időtartamát, és melegítse fel az utasteret még az indulás előtt.

Töltőpont kereső

Tekintse meg az összes elérhető töltőállomást az érintőképernyőn keresztül, adjon hozzá megállókat, és ejtse útba a közeli töltőpontokat. 

Hatótávolság ellenőrzés

Ez a funkció a valós hatótávolságot jelenít meg az akkumulátor aktuális töltöttsége és az adott területen belül elérhető töltőállomások alapján.

Akkumulátorhasználati képernyő

Finomítsa vezetési stílusát egy vizuális útmutatóval, amely megmutatja, hogy mennyi energiát használt fel az akkumulátorból, és mennyit táplált vissza a szállításai során.

Proace Verso galéria

Kínálatunk

A kínálat jelenleg nem elérhető.