Őszi-téli szerviz ajánlatok – Toyota Kovács

Bízza ránk autója őszi-téli felkészítését

Ha 2023. október 16. és december 15. között felkeresi valamelyik Toyota márkaszervizünket, akkor kedvezményes áron átvizsgáljuk autóját, valamint további kedvezményeket is kínálunk.

10 pontos átvizsgálás: 7 900 FT

Szervizeink ellenőrzik:

Az akkumulátort (elektronikus műszeres vizsgálattal)
A külső és belső világítást
A fényszórókat (szükség szerint beállítjuk őket)
A hűtő- és ablakmosó folyadék szintjét és dermedéspontját
Az ékszíjak feszességét

A motorolaj szintjét
A fékfolyadék szintjét és állapotát
Az ablaktörlőlapátok állapotát és működését
A fékbetétek és féktárcsák állapotát
A gumiabroncsok állapotát és nyomását

Foglaljon szervizidőpontot autója számára bárhol, bármikor!
Kényelmesen bejelentkezhet Toyota márkaszervizébe, éjjel-nappal a világ bármely pontjáról, az alábbi négy egyszerű lépés végrehajtásával.

Ezt követően visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek, amiben szerepel a választott időpont és a választott márkaszerviz. A kiválasztott szervizidőpont és szolgáltatás kizárólag megerősítés után tekinthetőel fogadottnak. A foglalását utólagosan is módosíthatja vagy törölheti az e-mailben található hivatkozásokra kattintva.

Téli gumiabroncs ajánlatok

Márkaszervizeinkben segítünk Önnek megtalálni és kiválasztani az autójához leginkább megfelelő gumiméretet, és kedvező téli gumiabroncs-ajánlatokkal is várjuk.
Melyik gumiabroncsot válassza Toyotájához? Segítünk!

Téli szereltkerék ajánlatok 15% kedvezménnyel!

Ne várja meg a telet, rendelje meg időben a téli gumiabronccsal szerelt acél vagy könnyűfém keréktárcsákat!

Alkatrészek 20% kedvezménnyel

Optifit akkumulátorok 41 800 Ft-tól

Az eredeti OPTIFIT akkumulátorokat kifejezetten az Ön autójára fejlesztették ki, és egész évben bármilyen időjárási körülmények között optimális teljesítményt nyújtanak. Nem igényelnek karbantartást, élettartamuk hosszú és 3 év garancia vonatkozik rájuk.

Pollenszűrők 7500 Ft-tól

A pollenszűrők kiszűrik a szennyeződések 95%-át, ezzel elősegítik azt, hogy az utastér levegője tiszta maradjon.
Az aktívszenes pollenszűrők egy réteg aktív szénnel vannak kiegészítve, így 25 % – kal több szennyező anyagot távolítanak el. Ezen felül az aktív szén az érzékeny orrjáratokat oly gyakran irritáló kipufogógázok egy részét is elnyeli, jelentős mértékben csökkentve a káros anyagokat és a kellemetlen szagokat az utastérben.

Első ablaktörlő lapát szett 8 400 Ft-tól

Az eredeti Toyota ablaktörlő lapátok tökéletesen illeszkednek az Ön járművéhez, és így a lehető legnagyobb felületen tisztítanak. A legkülönfélébb környezeti körülmények között teszteltük őket, így biztos lehet teljesítményükben.

Optifit fékbetét 12 800 Ft-tól

Minden Toyota fékbetétet a maximális biztonságot szem előtt tartva fejlesztettük ki. A normális kopás minden fázisában továbbra is száz százalékos fékhatást nyújtanak, minőségi alapanyagokból készülnek.

Optifit féktárcsa 21 500 Ft-tól

Minden Toyota féktárcsát a maximális biztonságot szem előtt tartva fejlesztettük ki. A normális kopás minden fázisában továbbra is száz százalékos fékhatást nyújtanak, minőségi alapanyagokból készülnek.

Optiwhite izzók 12 300 Ft-tól

60%-kal nagyobb fényerővel világítják meg az utat mint a hagyományos izzók, ezzel biztonságosabb vezetési körülményeket teremtenek.

„Engine Flush” motortisztító 400 ml: 6 700 Ft

A Toyota „Engine Flush” olyan olajban oldható tisztító anyagokból és hőnek ellenálló diszpergáló anyagból álló rendkívül hatékony hatóanyagkombináció, amely eltávolítja az olajiszapot és más égéstermékeket a motorból és a forgattyúházból. Közvetlenül az olajcsere előtt kell adagolni az üzemi hőmérsékletű motorolajhoz, utána kb. 10 percig járatni kell a motort. Ezt követően az olajat és az olajszűrőt le kell cserélni.

Toyota ajándéktárgyak

Érezze át és tegye magáévá azt az életstílust, melyet a Toyota képvisel!
Érdeklődjön a megújult ajándéktárgy választék iránt a Toyota márkakereskedésekben vagy rendeljen közvetlenül a webáruházból-

Szerviz ajánlatok

4+ szervizprogram

A 4+ szervizprogram keretében jelentős kedvezményekkel rendelhetők meg azok a szervizműveletek, amelyekre egy 4 évesnél idősebb autónak a mindennapos használat során szüksége lehet. A saját autójára vonatkozó pontos árakat itt tekintheti meg.

Téli szerelt kerekek gumiabroncs biztosítással

Rendelje meg új autójával egyidőben a téli gumiabronccsal szerelt acél vagy könnyűfém keréktárcsákat, és élvezze 3 éven át a gumiabroncs biztosítás előnyeit! A gumiabroncs biztosítás fedezi a költségeket, ha egy gumiabroncs egy sérülés miatt cserére szorulna.

Toyota biztosítás

A Toyota casco kizárólag a Toyota tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.

Ingyenes segélyszolgálat 3 év után is

3 év után is 3 évesnél idősebb autójához is igényelheti az országúti segélyszolgálatot, ha a karbantartást Toyota márkaszervizben végezteti el.

Hibrid szervizprogram

Ha rendszeresen ellenőrizteti autója hibrid rendszerét, akkor a garancia letelte után is ingyenesen kijavítjuk a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását.

Extra garancia

Az Extracare szolgáltatási csomag fedezi az autó javítási költségeit, ha az valamilyen meghibásodás miatt javításra szorulna.