Jelenlegi hely

Utazáskor a BÁKK partnere a Toyota Kovács

A TOYOTA KOVÁCS és a BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT (BÁKK) partneri együttműködésében

A TOYOTA KOVÁCS és a BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT (BÁKK) partneri együttműködésében, az ősz folyamán találkozhat a BÁKK közönsége a legújabb TOYOTA modellekkel, melyeket azon túl, hogy közelről is megcsodálhatnak, - a kiemelt programjaik alkalmával - lehetőség nyílik exkluzív hibrid tájékoztatóval egybekötött tesztvezetésekre is, melyre a helyszínen, valamint online biztosítanak feliratkozási lehetőséget. Sőt, amennyiben elnyeri tetszését valamelyik modell, abban az esetben a TOYOTA KOVÁCS alkalmi kedvezményekkel és egyedi ajándékokkal várja a BÁKK közönségét és partnereit.

Feliratkozás a speciális tájékoztatóval egybekötött tesztvezetésre a TOYOTA KOVÁCS AUTÓHÁZBA az alábbi linken lehetséges:

 

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat*:

*Ajánlatunk 2020. december 31-ig vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes. Ezzel az egyedi árral és felszereltséggel csak limitált megrendelést tudunk befogadni. A nagycsaládos kedvezmény (Proace City Verso) MÁK határozattal vehető igénybe. A hirdetés nem minősül konkrét ajánlat tételnek. Az ajánlatban szereplő gépjárművek csak illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse munkatársunkat.

BENCZE SÁNDOR - Toyota Kovács
értékesítési tanácsadó
flotta értékesítő

Telefon: 
+36 30 163 6665

E-mail:
bencze.sandor@toyotakovacs.hu

 

Utazáskor a BÁKK partnere a Toyota Kovács