Jelenlegi hely

Készítse fel autóját a nyári utazásokra!

Akciós ajánlatok

Toyota tavaszi - nyári szerviz- és tartozékajánlatok

 

Ha elvégezteti autóján az előírt karbantartási műveleteket, illetve a karbantartás során felfedezett hibák kijavítását is megrendeli, akkor 1 éven keresztül ingyenesen veheti igénybe a Toyota Eurocare országúti segélyszolgálatot. Ezután minden – Toyota márkaszervizben elvégzett - előírt karbantartás alkalmával ismételten meghosszabbítjuk további 1 évre a szolgáltatást, egészen az autó 12 éves koráig. A Toyota Eurocare elérhető műszaki meghibásodás vagy egyéb váratlan esemény esetén. A Toyota Eurocare a helyszíni javításon vagy a legközelebbi szervizbe vontatáson kívül ingyenesen biztosítja a szállodai elhelyezést, a csereautót vagy az utazás folytatását vonattal. Külföldi utazás során a Toyota Eurocare – bizonyos esetekben – sofőrt biztosít vagy megszervezi az autó hazaszállítását.

Szervizeink az alábbiakat ellenőrzik:

 • akkumulátor
  (elektromos műszeres vizsgálattal)
 • belső és külső világítás
 • fényszórók (ha szükséges, beállítással)
 • ablakmosó-folyadék szintje
 • ékszíjak feszessége
 • motorolaj szintje
 • fékfolyadék szintje
 • ablaktörlőlapátok állapota és működése
 • gumiabroncsok állapota és profilmélysége
 • keréktárcsák állapota

Mindig tartsa tisztán autója klímarendszerét, mert a szennyeződések csökkenthetik a rendszer teljesítményét és az üzemanyag-fogyasztás megemelkedéséhez vezethetnek.
Az eredeti Toyota légkondicionáló-tisztító eltávolítja a baktériumokat, meggátolja a fertőzéseket és kellemes légkört biztosít.

A pollenszűrők kiszűrik a szennyeződéseket, ezzel elősegítik azt, hogy az utastér levegője tiszta maradjon. Ha eltömődnek, akkor nem tudják ellátni feladatukat, ami káros az egészségre és csökkenti a klímarendszer teljesítményét.
Ellenőriztesse pollenszűrőjét és ha szükséges, cseréltesse le Toyota márkaszervizben!

Tetőcsomagtartó60 000 Ft-tól
Tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpártartó46 700 Ft-tól
Összecsukható hátsó kerékpártartó vonóhoroggal és kábelköteggel366 000 Ft-tól
Vonóhorog szett124 000 Ft-tól
Tetőbox170 600 Ft-tól
Gumiszőnyeg szett15 900 Ft-tól
Csomagtértálca13 700 Ft-tól
Csomagrögzítő háló15 800 Ft-tól
Kerékőr13 600 Ft-tól

Az európai úthálózat körülbelül 15%-a évente módosul. A tájékozódás hatékonysága javul, ha a navigációs rendszer térképét frissítik.
Rendelje meg most Toyota navigációs rendszeréhez a térképfrissítést!

TNS 510 SD kártya (IQ, Auris, Verso, Avensis, Prius)70 100 Ft
TNS 350 SD kártya (IQ, Yaris, Auris, Verso, Avensis, Prius)61 300 Ft
08HDD licenckulcs (Verso, Avensis, Prius, RAV4, Land Cruiser)66 200 Ft
Toyota Touch Pro térképfrissítő DVD (Avensis, Prius, Prius +, RAV4, Land Cruiser)79 000 Ft
03/05/08 DVD térképfrissítés (Yaris, Auris, Verso, RAV4, Land Cruiser)61 300 Ft
TOYOTA Touch & Go (Plus) licenckulcs (Yaris, Auris, Verso, Avensis, Prius, RAV4, Hilux)55 100 Ft
Aygo X-nav SD kártya38 000 Ft
  
Toyota Touch 2 with Go licenckulcs 3 év ingyenes frissítéssel (Yaris, Auris, Corolla Verso, Avensis, Prius, RAV4, Land Cruiser, Hilux)59 400 Ft

A Toyota 4+ szervizprogramja keretében jelentős kedvezményekkel rendelheti meg azokat a szervizműveleteket, amelyekre autójának a mindennapos használat során szüksége lehet.
A saját autójára vonatkozó pontos árakat keresse a www.toyota.hu/szervizcsomagok oldalon vagy érdeklődjön egy Toyota márkaszervizeinkben!

Márkaszervizeinkben segítünk Önnek megtalálni és kiválasztani az autójához leginkább megfelelő gumiméretet, és kedvező nyári gumiabroncs-ajánlatokkal is várjuk.

Melyik gumiabroncsot válassza Toyotájához? Segítünk!

Érezze át és tegye magáévá azt az életstílust, melyet a Toyota képvisel! Csakúgy mint autóink, ajándéktárgyaink is innovatívak, ötletes a tervezésük és a legmodernebb minőséget nyújtják.
Divat - Sportkollekció - Szabadidős tevékenység - Promóciós ajánlatok - Autós felszerelések - Ajándékok - Utazás - Gyermekek

 

 

Akciós ajánlataink 2020. június 20. és július 31. között érvényesek. Akciós ajánlataink a 4+ szervizprogram kedvezményeivel nem vonhatók össze. Tartozék ajánlataink a munkadíjat nem tartalmazzák. A Toyota Central Europe Kft. fenntartja magának a jogot az akció visszavonására.

Készítse fel autóját a nyári utazásokra!