Jelenlegi hely

Tavaszi szerviz ajánlatunk

Kedvezményes szerviz ajánlatokkal várjuk!

Bízza ránk autója tavaszi felkészítését

  10 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS: 5 900 FT

  Szervizeink ellenőrzik:

  1. Az akkumulátort (elektronikus műszeres vizsgálattal)
  2. A külső és belső világítást
  3. A fényszórókat (szükség szerint beállítjuk őket)
  4. A hűtő- és ablakmosó folyadék szintjét és dermedéspontját
  5. Az ékszíjak feszességét
  6. A motorolaj szintjét
  7. A fékfolyadék szintjét
  8. Az ablaktörlőlapátok állapotát és működését
  9. A fékbetétek és féktárcsák állapotát
  10. A gumiabroncsok állapotát és nyomását

   

  LÉGKONDICIONÁLÓ-TISZTÍTÁS CSAK 6600 FT

  Az eredeti Toyota légkondicionáló-tisztító eltávolítja a baktériumokat, meggátolja a fertőzéseket és kellemes légkört biztosít. Mindig tartsa tisztán autója klímarendszerét, mert a szennyeződések csökkenthetik a rendszer teljesítményét és az üzemanyagfogyasztás megemelkedéséhez vezethetnek!

   

  POLLENSZŰRŐK 20% KEDVEZMÉNNYEL

  A pollenszűrők kiszűrik a szennyeződések 95%-át, ezzel elősegítik azt, hogy az utastér levegője tiszta maradjon. Az aktívszenes pollenszűrők egy réteg aktív szénnel vannak kiegészítve, így 25 % - kal több szennyező anyagot távolítanak el. Az aktív szén a kipufogógázok egy részét is elnyeli, jelentős mértékben csökkentve a káros anyagokat és a kellemetlen szagokat az utastérben.

  Ellenőriztesse pollenszűrőjét és ha szükséges, cseréltesse le egy Toyota márkaszervizben!

   

  MOTORTISZTITÓ ADALÉKOKO 20% KEDVEZMÉNNYEL

  image

  Üzemanyagrendszer-tisztítók

  Kifejezetten a modern dízel – és benzinmotorok üzemanyag-ellátó rendszerének tisztítására szolgáló adalékok. Csökkentik az üzemanyagfogyasztást és növelik a motor élettartamát. A flakont a teli üzemanyagtartályba kell önteni, a kezelést ajánlott minden 15 ezer km után megismételni.

  image

  Engine Flush

  A Toyota „Engine Flush” olyan olajban oldható tisztító anyagokból és hőnek ellenálló diszpergáló anyagból álló rendkívül hatékony hatóanyagkombináció, amely eltávolítja az olajiszapot és más égéstermékeket a motorból és a forgattyúházból. Közvetlenül az olajcsere előtt kell adagolni az üzemi hőmérsékletű motorolajhoz, utána kb. 10 percig járatni kell a motort. Ezt követően az olajat és az olajszűrőt le kell cserélni.

   

  FÉKFOLYADÉKOK, FÉKBETÉTEK, FÉKTÁRCSÁK 20% KEDVEZMÉNNYEL

  image

  Minden Toyota fékbetétet és féktárcsát a maximális biztonságot szem előtt tartva fejlesztettük ki. A normális kopás minden fázisában továbbra is száz százalékos fékhatást nyújtanak, minőségi alapanyagokból készülnek. A fékfolyadék az egyik legfontosabb folyadék az autóban. Nélküle a biztonságos vezetés lehetetlen lenne, mert a fékek nem működnének hibátlanul. Fékfolyadék kínálatunkban természetesen megtalálhatók mindazok a fékfolyadék típusok, amelyekre egy Toyotának szüksége lehet.

  Ellenőriztesse autójának fékrendszerét egy Toyota márkaszervizben!

   

  NYÁRI GUMIABRONCS AJÁNLATOK

  Márkaszervizeinkben segítünk Önnek megtalálni és kiválasztani az autójához leginkább megfelelő gumiméretet, és kedvező nyári gumiabroncs ajánlatok is várjuk. Melyik gumiabroncsot válassza Toyotájához? Segítünk!

  image

   

  4+ PROGRAM ÉS 4+ TARTOZÉKOK

  A kötelező szervizek elvégzése után 1 éven keresztül ingyenesen biztosítjuk az országúti segélyszolgálatot (ez a szolgáltatás csak 12 évesnél fiatalabb Toyoták esetén hosszabbítható meg ingyenesen).

   

  AJÁNDÉKTÁRGYAK 20% KEDVEZMÉNNYEL

  Érezze át és tegye magáévá azt az életstílust, melyet a Toyota képvisel! Csakúgy mint autóink, ajándéktárgyaink is innovatívak, ötletes a tervezésük és a legmagasabb minőséget nyújtják.

  Tekintse meg ajándék katalógusunkat

   

   

  Ajánlataink 2022. március 21. és június 24. között érvényesek a készlet erejéig. A feltüntetett árak a munkadíjat nem tartalmazzák (kivéve 4+ program minta árak). 
  A Toyota Central Europe Kft. fenntartja magának a jogot az akció visszavonására.

   

   

  További információért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén.

   

  MONOR

    

  SZEGED

    

  * hétfő-péntek 8:00-17:00, szombat 9:00-13:00

   

  Tavaszi szerviz ajánlat