Jelenlegi hely

Híreink

Rangos dizájn díjat nyert a Toyota akkumulátoros elektromos koncepciója
2022-06-13 16:48
A Toyota megnyerte a 2022-es Car Design Award koncepciók kategóriáját a Compact Cruiser EV tanulmánnyal. A Toyota európai formatervezési központjában készült akkumulátoros elektromos terepjáró az első generációs Land Cruiser stílusjegyeit idézi fel letisztult, futurisztikus köntösben, meglovagolva az életstílus jellegű elektromos járművek népszerűségi hullámát. Érdemes megjegyezni, hogy a nagy presztízsű díj mindhárom kategóriájának döntőjébe jutott egy-egy Toyota formaterv.
Nagytestvért kap a Toyota Proace City és a Toyota Proace
2022-06-08 13:34
A Stellantis és a Toyota tovább bővítette együttműködését egy elektromos verzióban is elkészülő, nagyméretű haszongépjármű megalkotása érdekében: a két autógyártó új megállapodást jelentett be az európai piacra szánt nagyméretű haszongépjárművekről. Az új, nagy méretű haszongépjármű a kompakt és közepes méretű modellek mellett egészíti ki majd a Toyota európai kínálatát a meglévő partnerség keretében, és tovább erősíti a Stellantis könnyű haszongépjárművek (LCV) palettáját Európában. A Toyota európai ügyfelei élvezhetik majd a Stellantis élvonalbeli emissziómentes technológiáinak előnyeit minden LCV szegmensben, a Stellantisszal való megállapodás ugyanis az akkumulátoros elektromos modellekre is kiterjed.
A Magyar Zene Házában mutatkozott be a vadonatúj Toyota Corolla Cross és bZ4X
2022-06-08 11:21
A japán sztárépítész Fudzsimoto Szószuke átal tervezett, többszörösen díjnyertes, a BREEAM nemzetközi épületminősítési rendszer által környezettudatossági szempontból példaértékűnek minősített Magyar Zene Házában mutatta be hazánkban a világ legzöldebb autógyártójaként ismert Toyota két legújabb, forradalmi újdonságát, a Corolla Cross és bZ4X SUV modelleket. A Corolla Cross az első autó a világon, amelyben ötödik generációs öntöltő hibrid elektromos rendszer debütál, a bZ4X pedig a Toyota első dedikáltan akkumulátoros elektromos modellek számára fejlesztett padlólemezére épülő autója, a különleges helyszínen történt bemutatót követően pedig immáron mindkét modell előrendelhető.
A Toyota lesz a Giro d’Italia magyarországi szakaszának hivatalos mobilitási partnere
2022-05-03 10:47
2022. május 6-án Budapestről rajtol a 105. Giro d’Italia, három magyarországi szakasszal: a világ legjobb kerékpárosai három napon át Magyarországon versenyeznek majd, így Budapest világörökségi helyszínei épp úgy a sportvilág érdeklődésének fókuszában lévő esemény hátteréül szolgálnak majd, mint a Visegrádi-hegység lankái, vagy épp a Balaton-felvidék. A Grande Partenza, azaz ’Nagy Rajt” nevet viselő magyarországi esemény mobilitási partnere a Toyota lesz, a japán autógyártó ugyanis hosszú évek óta a Giro d’Italia egyik főtámogatója.
7,6%-os rekord piaci részesedéssel zárta a Toyota az első negyedévet Európában
2022-04-28 10:18
Az első negyedévben Magyarországon 13,3%-os (a kivonásokkal tisztított piacon 15,6%-os) rekord piaci részesedéssel első helyzet szerző Toyota európai szinten is történelmi eredményt ért el az év első három hónapjában. A Toyota Európa 284.506 új Toyota és Lexus eladásával 7,6%-os rekord piaci részesedést ért el, miközben a gyártó összesített európai értékesítéseit tekintve 69%-ra emelkedett a részben vagy teljesen elektromos autók aránya. Ezzel a Toyota 2022 első negyedévében megőrizte második helyét a legkeresettebb személyautó-márkák mezőnyében a kontinensen.
Kovács Péter és Kovács Mária tulajdonosok átvágják a megnyitót szimbolizáló nemzeti színű szalagot.
2022-04-27 10:53
Az idén fennállásunk harmincadik évfordulóját ünnepeljük. Ebből az alkalomból Magyarország legkomplexebb Toyota és Lexus létesítményét hoztuk létre Monoron, amelynek része egy-egy vadonatúj Toyota és Lexus bemutatóterem és szerviz, egy Toyota Professional Haszongépjármű Centrum és Toyota Minősített Használt autó bemutatóterem. A Lexus Monor megnyitásával egyébiránt az első és egyetlen olyan magyarországi márkakereskedés lettünk, amely két Lexus bemutatótermet is üzemeltet.
Teljesen átdolgozza fedélzeti infotainment-rendszereit a Toyota-csoport
2022-04-26 09:30
Napjainkban a digitális szolgáltatások minőségén áll vagy bukik az autók sikere. A Toyota és a Lexus ezért radikálisan átdolgozta fedélzeti szórakoztató- és tájékoztatórendszerét, és azokat rövid időn belül szinte a teljes termékpalettán bevezeti.
Tavaszi ajánlatok
2022-04-19 12:30
Fedezze fel gazdag kínálatunkat és válasszon új Toyotájához hasznos tartozékokat akár 600 000 Ft értékben!