Jelenlegi hely

Híreink

Rekord piaci részesedéssel zárta az első félévet Európában a Toyota
2021-07-20 14:42
A Toyota Európa 2021-es értékesítése gyors rajtot követően 598.888 járműre nőtt az első hat hónapban, ami rekord nagyságú, 6,6 százalékos piaci részesedést jelent a vállalat számára: ez 0,5 százalékpontos növekedést jelent a tavalyi év azonos időszakához képest. Ez a vállalat legerősebb első féléve 2007 óta, és hűen tükrözi a Toyota és a Lexus hibrid kínálata iránti kimagasló keresletet. Ezzel a Toyota továbbra is a második helyen áll a legkelendőbb személyautó-márkák európai listáján, miközben a vállalat prémium márkája, a Lexus értékesítési darabszáma és piaci részesedése is folyamatosan növekszik
Fotó: Toyota Magyarország
2021-07-15 16:09
Egy hét múlva, 2021 július 23.-én kezdődik a 32. újkori nyári olimpia, amelyre összesen 169 plusz 7 fő tartalék, azaz 176 magyar sportoló vesz majd részt. Az eredetileg 2020-ban megrendezni tervezett, ám a koronavírus miatt 2021-re halasztott, a Tokió 2020 nevet azonban megtartó ötkarikás játékok az 1964-es olimpia után 57 évvel térnek vissza Tokióba, bár Japán 1998-ban Naganoban a téli olimpiának adott otthont. Az olimpiai és paralimpiai játékok világszintű mobilitási partnere, egyben a Magyar Olimpiai Bizottság platina fokozatú támogatója, a Toyota nem kevesebb, mint 34 magyar atléta felkészülését támogatta környezetbarát öntöltő hibrid elektromos autó használatával, akik közül 26-an szereztek olimpiai kvótát és képviselhetik hazánkat a tokiói nyári olimpián. A felajánlott autók lehetőséget biztosítottak az atléták számára a felkészülésükkel kapcsolatos közlekedés és a logisztikai feladatok során a járványügyi kockázatok kivédésére, így a szokásosnál is nagyobb segítséget jelentettek.
Toronymagasan vezeti a magyarországi újautóértékesítéseket a Toyota
2021-07-06 12:42
A kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon a piacvezető pozíciót a tavalyi évben megszerző Toyota 7451 új autó értékesítésével 2021 első félévében is toronymagasan, 13,2%-os piaci részesedéssel vezeti a hazai eladásokat, részesedését 1,1 százalékponttal növelve a tavalyi év azonos időszakához képest. A környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert japán autómárka ráadásul történetében először a kivonásokkal tisztított magyarországi flottapiacon is az első helyen végzett.
Új Anti Allergén pollenszűrő kerül bevezetésre
2021-06-29 15:32
Új terméket vezetünk be, amely tovább gazdagítja a Lexus és Toyota (csak Land Cruiser) utastér levegőszűrő termékkínálatunkat.
Fotó: Toyota
2021-06-29 08:36
A világ legnagyobb, egyben legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója, a világszintű és magyarországi újautó értékesítéseket vezető, és a piac legszélesebb részben vagy teljesen elektromos modellkínálatát jegyző Toyota szemben több versenytársával nem kötelezte el magát egyetlen zöld hajtáslánc mellett. Miközben a vállalat világszintű értékesítéseinek mintegy egyötödét, európai és magyarországi eladásainak már több, mint felét teszik ki a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos rendszerével hajtott autók, és a japán autógyártó jegyzi a világ legfejlettebb plug-in hibrid elektromos hajtását is, a Toyota kínálja a világ leghatékonyabb hidrogén üzemanyagcellás elektromos meghajtását is, hamarosan pedig áttörést ígér az akkumulátoros elektromos meghajtást a várakozások szerint forradalmasító szilárdtest akkumulátorok területén is. Arról, hogy milyen előnyöket kínál a vállalat és a felhasználók számára ez a teljes körű a teljes körű hajtáslánc-kínálat, a Toyota legfőbb technológiai vezetője, a vállalat technológiai fejlesztésekért és elektrifikációért felelős igazgatója, Masahiko Maeda mesél.
Fotó: Universal Pictures
2021-06-21 11:18
A hivatalos előzetesekben már látható a narancsszínű GR Supra, amelyet egy különleges, nem mindennapi extrával szereltek fel.
Fotó: Toyota
2021-06-10 13:05
14 év szolgálat után leváltja ikonikus terepjáróját a Toyota. Az új generációs modell vadonatúj műszaki tartalommal, de hagyománytisztelő formavilággal lép piacra már a nyár folyamán.
Fotó: Toyota
2021-06-08 09:56
A kivonásoktól megtisztított értékesítési adatok szerint a Toyota május hónapban, illetve a januártól májusig tartó időszakban egyaránt megőrizte piacvezető pozícióját. A márka szinte összes típusa dobogós helyen végzett saját méretosztályában, két modell pedig magasan vezeti szegmensük eladásait.