Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: carscoops.com
2020-07-09 12:07
Megkezdődött a mától országos roadshowra induló vadonatúj Toyota Yaris gyártása Franciaországban: a július 9. és augusztus 13. között megrendezésre kerülő magyarországi Toyota Yaris roadshow keretében bevezető áron, különleges ajánlatokkal elérhető sikervárományos modell gyártása e hét kedden indult a Toyota Valenciennes-i üzemében. Elsőként a korlátozott darabszámban elérhető egyedi Premiere Edition modellek gördülnek le majd a gyártósorról, a hazai roadshow-n is egy ilyen kivitelt tekinthetnek majd meg az érdeklődők, akik az országos bemutató körút zárultáig komoly árelőnnyel szerződhetnek a márkakereskedésekbe szeptember második felében érkező modellekre, az első ügyfélautók várhatóan október elején lesznek majd átvehetőek.
Már hazánkban a hamarosan roadshowra induló vadonatúj Toyota Yaris
2020-07-08 16:58
Hamarosan országos roadshowra indul a már idehaza is rendelhető, a márkakereskedésekbe ősszel megérkező vadonatúj Toyota Yaris, amelyet az elmaradt Genfi Autószalon miatt a hazai autós sajtó képviselői is ma láthattak először. Az idehaza is igazi slágermodellnek számító, szegmensének értékesítéseit Magyarországon is vezető jelenlegi generáció Yaris Classic néven ugyan egyelőre továbbra is a kínálatban marad, a Toyota a vadonatúj Yarissal még magasabbra emeli a tétet. Az országos roadshow keretében a Toyota márkakereskedésekbe ellátogató ügyfelek a kiállított modell mellett egy különleges „kiterjesztett valóság” (AR – Augmented Reality) applikáció révén az autó minden részletével megismerkedhetnek. Újdonság pedig akad bőven: a Toyota az új Yarishoz vadonatúj padlólemezt fejlesztett, amely minden korábbinál stílusosabb megjelenést, praktikumot, élvezetes vezethetőséget és fokozott biztonságot tesz lehetővé. A japán autógyártó célja az volt, hogy új Yaris a világ legbiztonságosabb kisautója legyen, amelyhez a fejlett vezetőtámogató rendszerek a kategóriában egyedülálló szintje is hozzá járul. Ha ez nem lenne elég a szintén a modellhez fejlesztett vadonatúj 1,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtáslánc a kiemelkedő takarékosságot továbbfejlesztett gázreakcióval kombinálja, így az ultra alacsony fogyasztású és károsanyagkibocsátású kisautó dinamikus élményvezethetőséget kínál.
Történelmet írt az első félévben a hazánkban piacvezető Toyota
2020-07-08 08:24
Elképesztő félévet tudhat maga mögött a Toyota és prémium márkája, a Lexus Magyarországon. Az év első hat hónapjában a koronavírus gazdasági hatásainak következtében 22,8%-al visszaeső kivonásoktól tisztított magyarországi újautó piacon ugyanis a Toyota 16,1%-os, a Lexus pedig 5,2%-os növekedést tudott elérni. Ezzel a Toyota gyakorlatilag történelmet írt: a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert japán autómárka ugyanis 6434 új autó értékesítésével, 11,9%-os piaci részesedéssel az első helyen végzett az első félévben a gyártók rangsorában hazánkban, amire korábban még nem volt példa. A Lexus szintén történelmi, 6,2%-os piaci részesedéssel az ötödik helyen áll a kivonásokkal tisztított prémium piacon.
Fotó: Toyota
2020-07-06 11:06
Máris továbbfejlesztette 2018-ban bevezetett, véletlen gyorsítást megakadályozó rendszerét a Toyota. Az új generációs technológia hatékonyabban küszöböli ki a balesetveszélyes szituációkat, és utólag is beépíthető nemcsak a Toyota, de akár más gyártók típusaiba is. Aktiválásához pedig egy különleges kulcsot is adnak.
Fotó: Toyota
2020-06-18 08:10
A járműbalesetek által okozott sérülések elemzésére szolgáló THUMS szélesebb körű használata fokozza az autók biztonságát
Fotó: Toyota
2020-06-04 13:35
A világ kedvenc pickupja, a január és május közötti kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon is 36,7%-os piaci részesedéssel első helyen álló Toyota Hilux új generációval debütál idén ősszel. A modell kívül-belül megújult: a robosztus dizájn még erőteljesebb, hatásosabb kiállást és tekintélyt parancsoló, presztizst jelentő megjelenést ad a modellnek, miközben a vadonatúj, 2,8 literes motor még jobb teljesítményt biztosít országúton és terepen egyaránt, amihez továbbfejlesztett műszeregység és multimédia technológia társul. A kínálat csúcsán álló Invincible modellváltozat tökéletes a kettős célú felhasználásra, kemény munka és szabadidős célokra egyaránt.
Óriási előnnyel áll az élen hazánkban a Toyota
2020-06-04 09:22
Január és május között 5389 új Toyota talált gazdára a kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon, ezzel a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert japán autómárka 12,1%-os piaci részesedéssel áll az első helyen a legnépszerűbb autómárkák rangsorában hazánkban. A Toyota előnye a második helyen álló márkával szemben 1382 autó, ami a több, mint egyhavi értékesítésének felel meg.
Fernando Alonso tesztelte először az ősszel érkező új Toyota Hiluxot
2020-06-02 09:14
Fernando Alonso a Dakar Rallyra való felkészülés közben az új 2020-as Toyota Hiluxot is tesztelte: az élete első Dakarján szépen helytálló kétszeres F1-világbajnok pilóta egészen a tűréshatárig hajszolta a legendás pickup legújabb generációját a kőkemény terepen. Azt már most tudni lehet, hogy a vadonatúj Toyota Hilux egy új és erős 2,8 literes motort és még tovább tökéletesített futómű-geometriát is kapott.