Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Toyota
2020-04-07 12:16
Toronymagas előnnyel, 3827 új autó értékesítésével,11,8%-os piaci részesedéssel zárta az első negyedévet a Toyota a kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon. Hasonlóan remekelt a japán autógyártó prémium márkája, a Lexus is, amely 34,3%-al növelte értékesítéseit hazánkban január és március között. A világ legzöldebb autógyártójának sikeréhez hozzájárult az idén életbe lépő 95 g/km-es új európai flottaszintű emissziós határérték is: míg a legtöbb autómárka ennek túllépése miatt komoly áremelésekre, illetve bizonyos modellek és hajtásláncok megszüntetésére kényszerült, a Magyarországon is közel 50%-ban hibrideket értékesítő Toyota és közel 100%-ban hibrideket eladó Lexus könnyűszerrel a határérték alatt tudott maradni. A Toyotát és a Lexust sem kerülte ugyanakkor el a koronavírus járvány hatására a regisztrációk és a szerződéskötések tekintetében márciustól tapasztalható erőteljes lassulás, ennek hatásai azonban vélhetően a második negyedévi értékesítéseknél érhetőek majd számottevően tetten a magyarországi piacon.
Fotó: Toyota Magyarország
2020-04-06 15:43
Nagylelkű felajánlással segíti a koronavírus elleni küzdelmet a magyarországi Toyota Central Europe Kft. – jelentette be Révész Máriusz országgyűlési képviselő, az Önkéntességért és adományokért felelős akciócsoport vezetője április 6-án, hétfőn Budaörsön, a cég központjában, miután Magyarország egyik vezető autópiaci szereplője, a Toyota, és hazai márkakereskedői hálózata 20 autót ajánlott fel használatra a koronavírus járvány elleni védekezési feladatok támogatására.
Fotó: Toyota
2020-04-03 13:08
Az idei évben a piac legszélesebb környezetbarát öntöltő hibrid elektromos portfóliójának köszönhetően a kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon a vezető pozíciót átvevő Toyota a koronavírus járvány jelentette biztonsági kockázatokra reagálva útjára indította az Online Toyota Autószalont. Ennek segítségével a potenciális vásárlóknak a jelenlegi helyzetben nem lesz szükséges ellátogatniuk a Toyota szalonokba ahhoz, hogy megtekinthessék az ott kiállított autókat, beleértve az újdonságokat (Corolla GR Sport, Corolla Trek, Proace City és Proace City Verso) és az akciós készleteket. Az érdeklődők a személyes helyszíni látogatás helyett online video csatornán keresztül ismerkedhetnek meg a mákra modelljeivel, illetve léphetnek kapcsolatba a kiválasztott Toyota márkakereskedővel.
Fotó: Woodworking Art csatorna
2020-04-03 09:13
Egy vietnami fiatalember mesteri szintre emelte a fafaragás művészetét. Bármit képes megvalósítani egy fatömbből, kedvencei mégis az autók – azon belül is a Toyoták és a Lexusok.
Így fertőtlenítsük az autónkat járvány idején
2020-04-01 09:44
Ezekben a nehéz időkben minden felelősségteljes ember fokozottan ügyel a személyes higiéniájára. Hiába mosunk azonban kezet napjában többször és alaposan, ha az autónkat nem tisztítjuk meg a kórokozóktól.
Fotó: Toyota
2020-03-31 11:29
A Toyota 1997-ben mutatta be a világ első öntöltő hibrid elektromos autóját, a Toyota Priust, Magyarországon pedig 2004-ben kezdődött meg a modell forgalmazása. Mára a Toyota és prémium márkája, a Lexus kínálatában világszerte 40, Európában 20 öntöltő hibrid elektromos modell szerepel, a városi kisautó Toyota Yaristól a Lexus LC szupersportkupéig – ezzel a japán autógyártó jegyzi világ legszélesebb környezetbarát hibrid modellportfólióját.
Fotó: Toyota
2020-03-25 12:17
Az Autós Nagykoalíció és a Járműipar.hu idén először, hagyományteremtő jelleggel hirdette meg az Év Magyar Autója díjat, amely öt fős szakmai zsűri szavazatai alapján kerül odaítélésre a különböző kategóriákban. Az autós szakújságírók szavazatainak eredményeképp a Magyarország Autója 2020 díjat a családi autók kategóriájában a tavalyi évben 15 év után Európába visszatérő felső középkategóriás limuzin, a Toyota Camry vihette el.
Toyota álomautó rajzverseny 2020
2020-03-23 11:46
Engedd szabadon a képzeleted! Rajzold le a jövő autóját... Lehet, hogy pont a Te rajzodből születik meg a jövő személyautója. Pályázz most és váltsd valóra az álmaidat a Toyotával! A rajzpályázat témája: Álmaid autója