Jelenlegi hely

Híreink

Toyota Dream Car
2021-10-01 15:35
Engedd újra szabadon a képzeleted! Rajzold le a jövő autóját... Lehet, hogy pont a Te rajzodből születik meg a jövő személyautója. Pályázz most és váltsd valóra az álmaidat a Toyotával! A rajzpályázat témája: Tervezd meg álmaid autóját!
Fotó: Toyota
2021-09-30 14:49
A Toyota az új RAV4 ADVENTURE modellváltozattal fokozza tovább a RAV4 SUV képességeit. Az új orrkialakítás, az első és oldalsó toldatok és az új higanyszürke tetőszín marcona stílust kölcsönöz az autónak. Az alapfelszereltség része a hibrid hajtáslánc intelligens összkerékhajtási rendszerrel (AWD-i). A RAV4 ADVENTURE a teljes RAV4 kínálathoz elérhető frissítéseket tartalmaz, beleértve a LED projektoros fényszórókat, az új, jellegzetes grafikát kapott nappali menetfényeket, a fokozott komfortot az utastérben és a továbbfejlesztett kényelmi opciókat.
A Toyota lesz az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás Mobilitási Partnere
2021-09-21 11:04
A világ legzöldebb autógyártója és a szeptember 25. - október 14. között a megújult Hungexpo területén megrendezésre kerülő „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás közötti kapcsolódási pont egyértelműnek bizonyult: a fenntarthatóság, a természetvédelem. Éppen ezért a Toyota lesz a nagyszabású esemény mobilitási partnere.
A nyár végével is a Toyota vezeti a hazai forgalomba helyezések listáját
2021-09-13 09:59
A kivonásoktól megtisztított értékesítési adatokat tekintve a Toyota augusztusban, illetve az év első nyolc hónapjára vetítve egyaránt őrzi piacvezető pozícióját. A márka tíz típusa végzett dobogós helyen saját méretosztályában, közülük négyen megingathatatlanul vezetik szegmensük eladásait.
Fotó: Toyota
2021-08-31 11:20
A közelmúltban újabb mérföldkőhöz érkezett a világ legnépszerűbb autója: a Toyota Corolla eladásai elérték a bűvös ötvenmilliós határt. Mint a legtöbb valódi sikertörténet, ez is egyetlen ember álmával, merészségével és állhatatosságával vette kezdetét. Haszegava Tacuó nélkül a Corolla nem volna az, aminek megismertük, így a modell diadala egyben az övé is.
Fotó: Toyota Gazoo Racing
2021-08-24 12:37
A Toyota a LEGO-val közösen elkészítette a GR Supra 1:1-es méretarányú mását, amelyhez közel félmillió építőkockára volt szükség. A leghihetetlenebb az egészben, hogy az elkészült modell teljesen működőképes és belülről vezethető, bár nem olyan gyors, mint az eredeti.
Több Toyota által támogatott magyar olimpikon szerzett érmet Tokióban
2021-08-10 08:44
A NOB világszintű mobilitási partnereként és a MOB stratégiai támogatójaként a Toyota 34 magyar sportoló tokiói felkészülését támogatta.
Ön tud csukott szemmel vezetni?
2021-08-06 09:06
A vezetéstámogató technológiák és aktív biztonsági rendszerek, valamit a mesterséges intelligencia, a robotika és az ezeken alapuló önvezető autózás egyik vezető fejlesztőjeként ismert Toyota igyekszik rámutatni annak veszélyeire, ha elkalandozik a figyelmünk vezetés közben. A most az utakon futó autókban megtalálható vezetéstámogató technológiák és aktív biztonsági rendszerek ugyanis segíthetnek a baj megelőzésében, illetve bekövetkezte esetén csökkenthetik annak mértékét, ám nem pótolhatják a legfontosabb tényezőt: az emberi figyelmet.