Jelenlegi hely

Híreink

A Toyota lesz a Giro d’Italia magyarországi szakaszának hivatalos mobilitási partnere
2022-05-03 10:47
2022. május 6-án Budapestről rajtol a 105. Giro d’Italia, három magyarországi szakasszal: a világ legjobb kerékpárosai három napon át Magyarországon versenyeznek majd, így Budapest világörökségi helyszínei épp úgy a sportvilág érdeklődésének fókuszában lévő esemény hátteréül szolgálnak majd, mint a Visegrádi-hegység lankái, vagy épp a Balaton-felvidék. A Grande Partenza, azaz ’Nagy Rajt” nevet viselő magyarországi esemény mobilitási partnere a Toyota lesz, a japán autógyártó ugyanis hosszú évek óta a Giro d’Italia egyik főtámogatója.
7,6%-os rekord piaci részesedéssel zárta a Toyota az első negyedévet Európában
2022-04-28 10:18
Az első negyedévben Magyarországon 13,3%-os (a kivonásokkal tisztított piacon 15,6%-os) rekord piaci részesedéssel első helyzet szerző Toyota európai szinten is történelmi eredményt ért el az év első három hónapjában. A Toyota Európa 284.506 új Toyota és Lexus eladásával 7,6%-os rekord piaci részesedést ért el, miközben a gyártó összesített európai értékesítéseit tekintve 69%-ra emelkedett a részben vagy teljesen elektromos autók aránya. Ezzel a Toyota 2022 első negyedévében megőrizte második helyét a legkeresettebb személyautó-márkák mezőnyében a kontinensen.
Kovács Péter és Kovács Mária tulajdonosok átvágják a megnyitót szimbolizáló nemzeti színű szalagot.
2022-04-27 10:53
Az idén fennállásunk harmincadik évfordulóját ünnepeljük. Ebből az alkalomból Magyarország legkomplexebb Toyota és Lexus létesítményét hoztuk létre Monoron, amelynek része egy-egy vadonatúj Toyota és Lexus bemutatóterem és szerviz, egy Toyota Professional Haszongépjármű Centrum és Toyota Minősített Használt autó bemutatóterem. A Lexus Monor megnyitásával egyébiránt az első és egyetlen olyan magyarországi márkakereskedés lettünk, amely két Lexus bemutatótermet is üzemeltet.
Teljesen átdolgozza fedélzeti infotainment-rendszereit a Toyota-csoport
2022-04-26 09:30
Napjainkban a digitális szolgáltatások minőségén áll vagy bukik az autók sikere. A Toyota és a Lexus ezért radikálisan átdolgozta fedélzeti szórakoztató- és tájékoztatórendszerét, és azokat rövid időn belül szinte a teljes termékpalettán bevezeti.
Nem talált legyőzőre az első negyedévben idehaza a Toyota
2022-04-13 16:26
A környezetbarát öntöltő hibrid elektromos autóiról ismert Toyota évek óta őrzi elsőségét a hazai újautó eladásokról valós képet mutató kivonásokkal tisztított magyarországi újautópiacon. Az idei év első negyedévében ugyanakkor a zöld autózás szinonimájának tekintett japán autómárka a teljes magyarországi újautó regisztráció tekintetében is vitte a prímet. A Toyota ugyanis a 13,3%-al visszaeső teljes magyarországi újautó piacon 22,7%-os növekedést elérve, részesedését 3,9 százalékponttal növelve 13,3%-os részesedéssel az első helyen végzett január és március között. A 8,8%-al bővülő kivonásokkal tisztított újautó piacon még jobb eredménnyel végzett a japán autómárka: a Toyota 26,7%-os értékesítés növekedéssel, 2,2 százalékpontos részesedésnövekedéssel, 15,6%-os piacrészesedéssel bizonyult a legkedveltebb autómárkának Magyarországon az első negyedévben.
Fotó: Toyota
2022-04-01 11:50
Minden eddiginél praktikusabb taggal bővült a Toyota Gazoo Racing sportmodellek családja. A GR Corolla a GR Yarisnál jobb hétköznapi alkalmasság mellett nagyobb motorteljesítményt és egy sor innovatív megoldást kínál.
A Magyar Év Autója zsűrije a Toyota Hiluxot találta az év legjobb kishaszongépjárművének
2022-03-30 08:27
Immáron harmadik éve osztja ki a nagy példányszámú illetve olvasottságú online és print lapok elismert autós szakújságíróiból álló független szakmai zsűri (tagjai: Biró Csongor, Csordás Gábor, Gulyás Péter, Katona Mátyás, Miklós-Illés Kálmán) a legjobb és legzöldebb autóknak járó díjakat. Idén 8 kategóriában választották ki a Magyar Év Autóját és további hét kategóriában az Év Zöld Autóját. Egy további Toyota és egy Lexus kategóriagyőzelem mellett a Magyar Év Autója 2022 címet a ’Kishaszongépjárművek’ kategóriájában a világ és Magyarország kedvenc pickupja, a legendás Toyota Hilux legújabb generációja kapta amely GR Sport néven új csúcsváltozatot is kap idén. Az Év Zöldautója 2022-es megmérettetésén további két Toyota haszongépjármű is remekelt: a Proace City Electric az ezüst, a Proace Electric pedig a bronzérmet hozta el az ’Elektromos kishaszonépjárművek’ kategóriában.
Nincs jobb kisautó a Toyota Yaris Crossnál a Magyar Év Autója zsűrije szerint
2022-03-29 15:57
Harmadik alkalommal szervezte meg az Év Magyar Autója versenyt az Autós Nagykoalíció és a Járműipar.hu, a megmérettetésre ezúttal 26 márka 58 modellt jelölt. A Magyar Év Autója 2022-es díjat nyolc kategóriában osztották ki, ebből két kategóriában végzett első helyen a Toyota, egy kategóriában pedig egy Lexus modell vitte el a prímet, ezen felül több további dobogós helyet is szerzett a két márka. A zsűri ítélete szerint 2022-ben nincs jobb kisautó a Toyota Yaris Crossnál.