Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Toyota
2019-05-22 14:22
17 év után támasztotta fel ikonikus sportautóját a Toyota, 340 lóerős teljesítménnyel, lenyűgöző, az előző modellek örökségét idéző formavilággal tért vissza a Supra. A vadonatúj Supra a Toyota legendás sportkocsijának ötödik generációja, és egyben az autógyártó sikert sikerre halmozó (WRC világbajnoki cím, WEC világbajnoki cím, Dakar bajnoki cím) versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing első globális GR modellje. A Toyota Supra kompromisszumok 1978 óta testesíti meg a kompromisszumok nélküli letisztult sportkocsi eszményét, az immáron Magyarországra is megérkezett új generáció pedig méltó ehhez az örökséghez. A modellről, és annak jelentőségéről a maga is mesterpilóta Akio Toyoda, a vállalat világszintű elnöke is átszellemülten nyilatkozott.
Fotó: Toyota
2019-05-21 12:21
15 év után visszatért Európába és immáron megérkezett a magyarországi márkakereskedésekbe is a felső-középkategória királya, a szegmens világszintű értékesítéseit hosszú évek óta vezető Toyota Camry. A kizárólag a világ legfejlettebb környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtásával elérhető presztizs modell alapjaiban rajzolhatja át a hazai flottapiacot, számos vállalat ugyanis már tavaly, a Camry érkezésének hírére elhalasztotta beszerzéseit és megvárta az európai forgalmazás megkezdését. A várhatóan a vállalati közép- és felsővezetők körében hódító modell egyébiránt helyet kapott a személyautó flottáját elsőként 100%-ban környezetbarát hibrid elektromos autókra állító hazai nagyvállalat, a KITE beszerzéseiben is.
Fotó: Toyota Gazoo Racing
2019-05-14 11:38
Ott Tänak ás a TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata megszerezte második győzelmét Rally Világbajnokság 2019-es idényében, az első alkalommal megrendezett Chile Rallyn. Tänak nagyszerű teljesítményt nyújtott ezen az embert próbáló versenyen: a rallyt záró gyorsasági szakaszon a legjobb időt érte el. Így plusz pontokat szerzett, amivel immár a második helyen áll a pilóták világbajnoki mezőnyében, alig 10 ponttal az élen álló versenyző mögött.
Fotó: Toyota
2019-05-13 12:06
Különleges, limitált szériás kiadással jelentkezett a Toyota futurisztikus slágermodellje, a C-HR, amely kicsit több, mint két éve valósággal berobbant a köztudatba. A limitált kiadású ’Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL’ a Francia Alpokban tartott exkluzív JBL Snow Party-n mutatkozott be, amit a JBL rendezett világhírű DJ-k és számos híresség részvételével.
Fotó: Toyota Kovács
2019-05-10 09:33
2019 februárjában a Toyota Kovács és a Szegedi Nemzeti Színház közötti partnerségi megállapodás keretében három új Toyota gépjárművel bővült a színház autóparkja.
Fotó: Toyota Central Europe - Hungary
2019-04-29 10:07
Sosem látott modellinvázióba fogott a Toyota 2019-ben: a világ legzöldebb autógyártója egyetlen év alatt 7 vadonatúj modellt mutat be Európában, amelyről a vállalat egy elegáns esemény keretében, a Várkert Bazárban, a Bazaar Eclectica étteremben megrendezésre került bemutatón tájékoztatta a hazai sajtót. Az esemény ugyanakkor kiváló apropóul szolgált ahhoz is, hogy bejelentsék: a márka magyarországi hibrid nagykövete, Király Viktor ezentúl egy vadonatúj Toyota RAV4 hibridet használ majd. Viktor 2,5 évvel ezelőtt, egy Toyota C-HR volánja mögött ismerkedett meg a környezetbarát hibrid elektromos hajtással, azóta pedig a környezettudatos, zöld autózás elkötelezett híve lett.
Fotó: Toyota Central Europe - Hungary
2019-04-26 15:42
Sosem látott modellinvázióba fogott a Toyota 2019-ben: a világ legzöldebb autógyártója egyetlen év alatt 7 vadonatúj modellt mutat be Európában, amelyek közül 5 alapvető hatással lehet a magyarországi újautópiac további zöldülésére is. Vadonatúj generációval jelentkezett ugyanis az év első felében a világ legnépszerűbb SUV-ja, a Toyota RAV4 épp úgy, mint a világ legnépszerűbb autója, a mindjárt három karosszéria változatban és kétféle környezetbarát hibrid elektromos hajtással érkező Toyota Corolla, és a világ legkedveltebb felső-középkategóriás szedánja, a kizárólag a világ legfejlettebb hibrid hajtásával kínált Toyota Camry. Ha ez nem volna elég az év második felében megérkezik a 17 év után feltámadó sportautó ikon, Toyota Supra, és a Toyota vadonatúj kompakt áru és személyszállítója, a Proace City is. Minderről a Toyota elegáns esemény keretében, a Várkert Bazárban, a Bazaar Eclectica étteremben megrendezésre került bemutatón tájékoztatta a hazai sajtót, ahol hazánkban először volt együttmegtekinthető valamennyi idén érkező új Toyota, jóllehet a Proace City, április 30.-i világpremierje okán csak letakarva került kiállításra a főváros ikonikus helyszínén. Az eseményről természetesen nem hiányozthatott Király Viktor, a Toyota magyarországi hibrid nagykövete sem.
Fotó: Toyota
2019-04-24 13:19
Tavaly az akkor 50 éves fennállását ünneplő pickup-legenda Toyota Hilux több különleges kiadással is jelentkezett, ami úgy tűnik bevált a szegmensének értékesítéseit Magyarországon is vezető modellnek. Vélhetően ez inspirálta az offroad autózás tekintetében etalonnak tekintett Toyotát az új, 2019-es Toyota Hilux Special Edition megalkotására: a duplakabinos és extrakabinos változatban készülő modell exkluzív külső és belső dizájn-megoldásokat kínál, és augusztustól egész Európában kapható lesz. Ennek kapcsán a Toyota bejelentette azt is, hogy a jövőben minden Hilux modellt felszerelnek a továbbfejlesztett Toyota Safety Sense biztonsági csomaggal.