Jelenlegi hely

Híreink

HIBRID ÁTTÖRÉST HOZHAT SZEGMENSÉBEN A VADONATÚJ TOYOTA COROLLA 
2018-10-10 15:32
Az Európában már most 40%-ban környezetbarát öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Toyota nagy dobása lehet a vadonatúj Corolla, a világ első autója, amely két eltérő teljesítményű környezetbarát hibrid elektromos hajtással is elérhető lesz.
LÁTVÁNYOSRA SIKERÜLT A VADONATÚJ TOYOTA COROLLA 
2018-10-09 08:49
Sportos és dinamikus külsőt kapott a világ legnépszerűbb autója, a Toyota Corolla legújabb generációja, amelynek ötajtós és kombi változata is kiállításra került a Párizsi Autószalonon, míg a szedán változat szintén még idén, a Pekingi Autószalonon érkezik.
PÁRIZSBAN DEBÜTÁLT A TOYOTA YARIS GR SPORT
2018-10-08 10:06
Az exkluzív, limitált szériás Toyota Yaris GRMNáltal ihletett vadonatúj Yaris GR SPORT még sportosabb vezetési élménnyel gazdagítja a Toyota kisautó-kínálatát, teljesítménye a TOYOTA GAZOO Racing autót idézi.
ÚJRAÍRHATJA AZ EURÓPAI FLOTTAPIACOT A VADONATÚJ TOYOTA CAMRY
2018-10-04 08:12
A 2018-as Párizsi Autószalonon bemutatkozó vadonatúj Toyota Camry Hybrid a letisztult, stílusos megjelenést és a prémium kategóriát idéző komfortot a legfejlettebb aktív biztonsági rendszerekkel, és ami a legfontosabb, a legújabb generációs környezetbarát öntöltő hibrid hajtáslánccal ötvözi. Ez egyedülálló ajánlatot jelent a felső középkategóriás autók (D/E szegmens) vállalati flottaértékesítések által dominált európai piacán, amelyet különösen sújt a dízel értékesítések mélyzuhanása.
MINDEN PORCIKÁJÁBAN SUV, MINDEN PORCIKÁJÁBAN HIBRID: ITT A VADOATÚJ TOYOTA RAV4
2018-10-03 13:55
1994-ben a Toyota világújdonságot mutatott be: az első RAV4 modellt, amely hatásosan ötvözte a szabadságot szimbolizáló terepjáró képességet és robosztusságot a ferdehátúakra jellemző kompakt méretekkel és kezelhetőséggel, megteremtve ezzel a SUV szegmenst, amely mára a világ legdinamikusabban növekvő és legnagyobb autópiaci szegmensévé lett.
FELVÁZOLTA JÖVŐBENI STRATÉGIÁJÁT A TOYOTA
2018-10-03 08:04
A Párizsi Autószalon előestéjén a hatalmas változások előtt álló iparág vezető szereplőjeként a Toyota európai vezetői és a média képviselőinek találkozóján hozta nyilvánosságra, hogyan kívánja megszilárdítani alapjait, és felkészülni a jövőbeli növekedésre abban a környezetben, amely a minden eddiginél zöldebb környezetbarát hajtások iránti igénnyel és az autonóm járművek korának közeledtével – és az ezzel párhuzamosan gyökeresen megváltozó autófelhasználási szokások révén - valamennyi autógyártót hatalmas kihívások elé állítja.
Eladó a ralitörténelem egy rendkívüli darabja
2018-10-02 09:49
Olaszországban eladósorba került egy 26 éves Toyota Celica. A leírás szerint soha nem kímélték, fényezése már rég nem az eredeti, tulajdonosa mégis egy új Ferrari árának megfelelő összeget kér érte – és alighanem még így is baráti ajánlatnak számít.
Repülő autót fejleszt a Toyota?
2018-10-01 09:09
Sokoldalú mobilitási szolgáltatóként a Toyota folyamatosan igyekszik új lehetőségeket feltérképezni; egy most közzétett szabadalmuk tanúsága szerint akár a levegőt is meghódítaná.