Jelenlegi hely

Híreink

Celicából raliautót? Minden további nélkül!
2018-05-18 10:56
Egy arizonai férfi harminc évet utazott vissza a múltba, hogy ráleljen ideális autójára – és ha már megtalálta, meg is építette magának.
Alaposan átalakulhat a Toyota GT86
2018-05-14 08:59
Már 2020-ban megérkezhet a GT86 új generációja. A hírek szerint komoly fejlesztésekkel készülnek a mérnökök
2021-BEN JÖHETNEK AZ INFRASTRUKTÚRÁVAL KOMMUNIKÁLÓ LEXUSOK ÉS TOYOTÁK
2018-04-24 12:37
A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott, a mesterséges intelligencia, a robotika és az autonóm autózás (valamint értelemszerűen az azok előszobájának számító aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák) területén is vezető fejlesztőként ismert Toyota, és prémium márkája, a Lexus olyan technológiát mutat be az Egyesült Államokban, amely 2021-től összekapcsolja a járműveket és az infrastruktúrát.
A KÖRNYEZETTUDATOS KÖZLEKEDÉS NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE INDÍT KAMPÁNYT TOYOTA ÉS AZ ASKOLL
2018-04-16 14:27
A prémium márkájával, a világ vezető hibrid elektromosluxusautó márkájaként ismert Lexussalközösen a világszintű és magyarországi zöld autó értékesítéseket magasan vezető Toyota,Európa vezető hibrid elektromos kerékpár gyártójával, az Askollalközösen indít kampányta környezettudatos közlekedés népszerűsítésére, amelynek kiváló apropót ad a közelgő Föld napja. 
MÉG ROBOSZTUSABB KIÁLLÁSÚ AZ ÚJ TOYOTA LAND CRUISER
2018-04-11 12:14
A 65 éves múltra visszatekintő, igazi terepjáró legendának tekintett Toyota Land Cruiserre mindig jellemző volt a kérlelhetetlen terepképességeket ígérő robosztus kiállás. Ez a legújabb generáció esetén sincs másként, ugyanakkor a kimagasló minőség, a strapabírás és a megbízhatóság páratlan kombinációjához lenyűgöző terepképesség és minden eddiginél magasabb szintű luxus, kényelem és presztízs társul. Az új orrkialakítás hűen őrzi a modell egyedi formatervezési hagyományait, közben az autó megőrizte alapvető értékeit: a praktikumot, a strapabírást és a jó terepadottságokat. A funkcionális formavilág így hozzájárul az autó kiváló terepképességeihez.
ITT A TEREPJÁRÓ LEGENDAKÉNT ELHÍRESÜT TOYOTA LAND CRUISER LEGÚJABB GENERÁCIÓJA
2018-04-06 10:29
Több mint 65 évnyi off-road hagyománnyal a háta mögött a világ legkeményebbnek tartott terepjárója, a legendás Toyota Land Cruiser továbbra is egyedinek számít saját szegmensében. A japán terepjáró-legenda legújabb generációjában, amely már a magyarországi Toyota márkakereskedésekbe is megérkezett, a kimagasló minőség, a strapabírás és a megbízhatóság páratlan kombinációjához lenyűgöző terepképesség és minden eddiginél magasabb szintű luxus, kényelem és presztízs társul.
TOYOTA RAV4, LEXUS RX ÉS LEXUS NX: EZ A HÁROM LEGTAKARÉKOSABB SUV
2018-04-04 09:54
2017-ben már a magyarországi újautó eladások 28,5%-át tették ki a SUV-ok (egy évvel korábban ez még csupán 24% volt), míg idén február végéig már 31,5% volt ez az arány, ami az év előre haladtával jó eséllyel inkább nőni, mint csökkeni fog. Miután a szegmens az elkövetkező években az iparági elemzők szerint csak még nagyobb részesedést hasít majd ki a újautó értékesítésben világszerte, nem másodlagos, mennyire takarékosak és környezetbarátok ezek a modellek. A környezetbarát hibrid elektromos technológiatérnyerésének köszönhetően van köztük néhány, amely a teljes piac legalacsonyabb fogyasztású (és károsanyagkibocsátású) modelljei között is szerepel…de vajon melyek a legtakarékosabb modellek a SUV kategóriában? Ennek járt utána az amerikai Consumer Reports.
NEW YORKBAN LELEPLEZÉSRE KERÜLT A VADONATÚJ RAV4 – A TOYOTA FELADTA A LECKÉT A KONKURENCIÁNAK
2018-03-28 10:35
Lehullt a lepel az autópiac egyik legfontosabb idei újdonságáról: ma reggel New York-i Nemzetközi Autókiállításon leleplezésre került a világ legnépszerűbb SUV modellje, a Toyota RAV4 legújabb, ötödik generációja, amely 2019 első negyedévében jelenik meg Európában.