Jelenlegi hely

Híreink

Lexus-Toyota örök élet meg 1 nap
2018-02-21 10:39
A Quora megkereste az egyetemes választ a „melyik a legmegbízhatóbb autómárka kérdésre?” A michigani egyetem egyik kutatója vette a fáradságot, és jó néhány különböző piaci elemzést összevetve megállapította, melyek azok az autómárkák, amelyek rövid és hosszú távon egyaránt a legmagasabb szintű megbízhatóságot ígérik. Az eredmény egybevág a közvélekedéssel.
MEGINDÍTÓ RÖVIDFILMEK SORA ÉRKEZIK A TÉLI OLIMPIA ALATT A TOYOTÁTÓL
2018-02-19 12:31
Az olimpiai és paralimpiai mozgalon kiemelt támogatójaként a társadalmi felelősségvállalás számos területén aktív Toyota elindította “Vágj bele a lehetetlenbe!” című globális kampányát, ami az olimpia és paralimpia szellemiségét idézve tiszteleg a bátorság, a kihívások felvállalása és a fejlődés előtt. A reklámokat a 2018-as PyeongChang Téli Olimpia és Paralimpia idején közvetítik illetve osztják meg a világhálón.
GENFBEN TÉR VISSZA A TOYOTA LEGENDA
2018-02-13 11:07
A környezetbarát hibrid autóiról ismert Toyota bejelentette, hogy a 2018-as Genfi Autószalonon visszatér a márka egyik legendás sportautója. Ennél többet azonban nem árult el a nem mindennapi sportautó és motorsport hagyományokkal rendelkező japán gyártó, így a rajongóknak egyelőre ennyivel, és egy sokat sejtető ám keveset mutató fotóval, netalán némi találgatással kell beérnie.
SZERELMESEKET KERES A TOYOTA
2018-02-09 09:16
Izgalmas felhívás jelent meg a korábban talán konzervatívabbnak tartott, mára azonban futurisztikus, trendi modelljei, környezetbarát hibrid technológiája, és a társadalmi felelősségvállalás legváltozatosabb területein kifejtett rendkívüli aktivitása révén fokozatosan valódi ’love-branddé’ váló Toyota magyarországi Facebook oldalán. A világ legzöldebbnek tartott autógyártója ugyanis szerelmeseket keres.
Íme a fiú, aki elektromos Toyotát épített magának
2018-02-01 10:53
Kényszerből indult, ám a végére küldetéssé nemesedett egy amerikai gimnazista villanyautó-építési projektje. A Toyota testben és lélekben végig elkísérte Adam Lansinget a hosszú úton.
Fernando Alonso a Toyota Gazoo Racing színeiben indul a hosszú távú világbajnokságon
2018-01-31 08:37
A teljes idényre leigazolta Fernando Alonso kétszeres Forma-1 világbajnokot a Toyota Gazoo Racing csapata. Ezzel egy régi álom teljesül az idén 37 éves spanyol pilóta számára, de aligha túlzás azt mondani: az egész FIA WEC közösség, versenyzők és rajongók egyaránt érdeklődve várják, hogyan alakul majd a 2018-as hosszú távú világbajnokság egy ilyen illusztris idegenlégióssal a mezőnyben.
Új zászlóshajó a Toyotától
2018-01-22 11:41
Ultramodern padlólemezre épül, technológiájában és stíluselemeiben pedig a prémium középkategóriához igazodik a Toyota új zászlóshajója, az ötméteres Avalon.
Sportautó-nagyhatalom lesz a Toyota
2018-01-18 08:21
„Versenyautóinkból fejlesztjük ki utcai sportautóinkat” – ígérte nemrég a Toyota. Ki gondolta volna, hogy ennyire komolyan veszik a dolgot?