Jelenlegi hely

Híreink

Fotó: Toyota
2018-11-19 16:43
A tavaly a rally világbajnokság (WRC) mezőnyébe 17 év kihagyás után visszatérő TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata a visszatérést követő második évben stílusosan nyerte a FIA Rally Világbajnokságot az autógyártók mezőnyében, hiszen az Ausztráliában megrendezett utolsó fordulót Jari-Matti Latvala győzelemmel zárta. Esapekka Lappi negyedik helyen végzett, hozzásegítve ezzel a Toyota csapatát a történelmi sikerhez, ami egyben a negyedik világbajnoki cím a Toyota számára a WRC-sorozatban, és értelemszerűen az első 1999 óta.
Fotó: Toyota
2018-11-16 11:02
A hosszú évek óta a világ legnépszerűbb autójának számító Toyota Corolla vadonatúj, 12. generációjának kínálatában az először az idei Genfi Autószalonon bemutatott ötajtós és a nemrégiben a Párizsi Autószalonon leleplezett kombi (Touring Sports) változatok után lehullott a lepel a lépcsőshátú kivitelről is. A vadonatúj Corolla Sedan most először 1,8 literes öntöltő hibrid hajtással is elérhető lesz Európában. A Toyota új, globális padlólemezének (Toyota New Global Architecture: TNGA) GA-C változatára épülő szedán műszaki alapjai nemcsak a látványos formavilágot garantálják, hanem a kiváló menetstabilitáshoz és a kiemelkedő kezelhetőséghez is hozzájárulnak. A Toyota megújult Safety Sense biztonsági rendszere a vadonatúj Corolla minden karosszériaváltozatában szériafelszereltség lesz.
Toyota WRC
2018-11-15 10:38
Az eseménydús, embert és gépet egyaránt próbára tevő Spanyol Rally után, az idény utolsó fordulója, az Ausztrál Rally előtt a TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata áll az első helyen a Rally Világbajnokságon (WRC) az autógyártók világbajnoki mezőnyében, a csapat idén legeredményesebb pilótája, Ott Tanak pedig a harmadik helyről, de a végső győzelem matematikai esélyével várhatja az évadzáró futamot. A Toyota csapat 331 ponttal és 12 pontos előnnyel áll az élen, aminek köszönhetően egy magabiztos hétvégi szerepléssel könnyen aranyéremre válthatja a sportágba 17 év kihagyás után mindössze 1 szezonnal ezelőtt, tavaly visszatérő japán gyártó reményeit. Ez, az idei Le Mans-i 24 órás versenyen szerzett győzelem után valódi diadalmenetet jelentene a Toyota számára. Az eddig 181 pontot gyűjtő Tanak lemaradása 23 pontos az élen álló Ogierhez képest, miközben egy ausztráliai győzelem 30 pontot hozna neki, így némi szerencsével ugyan, de akár az egyéni bajnoki cím is összejöhet.
Fotó: hiluxlimited.com
2018-11-14 13:11
Egy neves kelet-európai tuningműhely, a Carlex a Toyota felkérésére vette kezelésbe az idén ötvenéves Hiluxot. Az eredmény túlzás nélkül világszínvonalú.
Fotó: Toyota, Kleber Silva (fantáziarajz)
2018-11-13 14:22
November derekán mutatja be a Corolla család harmadik tagját a Toyota. Összefoglaljuk, amit a lépcsőshátú modellről előzetesen tudni lehet.
Toyota Kovács a SzeBit-en!
2018-11-12 16:30
Örömmel tudatjuk, hogy az idén a Toyota Kovács is részt vesz a SzeBit-en, ahol az IT világcégek magyarországi részlegei mutatják be leginnovatívabb, legfuturisztikusabb termékeit, megoldásaikat. Mi a Toyota Hybrid technológiát mutatjuk be hybrid komponensek bemutatásával, szemléltetésével. A rendezvény ingyenes és már 9 órától várja az érdeklődöket. Találkozzunk a SzeBiten 2018. november 21-én!
Fotó: Toyota
2018-11-10 16:11
Váratlan modellel, a Hilux kisteherautóval bővítette sportos típusainak sorát a Toyota. A Hilux GR Sport egyelőre csak Dél-Amerikában érhető el.
Fotó: Toyota
2018-11-08 14:01
A Toyota bejelentette, hogy a várva várt, 17 év után újjászülető sportautó legenda, a Supra utcai változata a január 14-17. között Detroitban megrendezett Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalon (NAIAS) tartja majd premierjét.